Connect with us

Ισπανία

Η Ρεάλ Μαδρίτης διατηρεί προβάδισμα 8 βαθμών έναντι της Μπάρτσα

Η Ρεάλ Μαδρίτης πηγαίνει στο “Clasico” του επόμενου Σαββατοκύριακου εντός έδρας με την FC Barcelona, ​​αφού διατήρησε το προβάδισμα των οκτώ πόντων στην κορυφή της La Liga χάρη στη σκληρή νίκη με 1-0 εκτός έδρας στη Μαγιόρκα.

Η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης αφήνει την ομάδα του Carlo Ancelotti σε ισχυρή θέση στην κούρσα του τίτλου.

Η Μαγιόρκα παρουσίασε στιβαρή άμυνα και φυσική παρουσία με την Ρεάλ Μαδρίτης να πηγαίνει στο ημίχρονο, μόνο με την προσπάθεια του Bellingham στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Aurelian Tchouameni έβαλε τους Μαδριλένους μπροστά στο δεύτερο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, όταν το δυνατό σουτ του απέκρουσε αρκετά από τον Manu Morales και κατέληξε στα δίχτυα της Μαγιόρκα.

Ο Xavi έκανε σαρωτικές αλλαγές στην αρχική 11άδα της Μπαρτσελόνα, ξεκουράζοντας πλήθος βασικών παικτών εκτός έδρας στο Κάντιθ, εν όψει του ρεβάνς του Champions League της Τρίτης στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ζοάο Φέλιξ έκανε ένα εκπληκτικό λάκτισμα από πάνω στο 36ο λεπτό που έδωσε τη νίκη στη Μπάρτσα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε την νίκη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1 εντός έδρας τη Χιρόνα, η οποία άνοιξε το σκορ με τον Άρτεμ Ντόβμπικ. Ο Αντουάν Γκριεζμάν ισοφάρισε από το σημείο του πέναλτι στο 33ο λεπτό μετά από ένα χέρι στην περιοχή της Χιρόνα και ο Άνχελ Κορέα έβαλε μπροστά την Ατλέτικο στον χρόνο των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Ο Γκριεζμάν με δεύτερο γκολ έγραψε το τελικό 3-1.

Η Ράγιο Βαγιεκάνο και η Χετάφε ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα σε ένα παιχνίδι λίγων ευκαιριών, το οποίο βλέπει τους γηπεδούχους να έχουν ένα βαθμό πιο κοντά στην ασφάλεια και να μειώνουν τις ελάχιστες ελπίδες της Χετάφε να παίξει στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Η Μπέτις τερμάτισε το σερί τεσσάρων ήττων νικώντας εντός έδρας με 2-1 τη Θέλτα Βίγκο την Παρασκευή 12/4. Ο Ζοάν Μιράντα και ο Ναμπίλ Φεκίρ σκόραραν για την Μπέτις, πριν ο Γιόργκεν Στραντ Λάρσεν πετύχει ένα γκολ για τη Σέλτα, η οποία παραμένει βαθιά σε μπελάδες.

Advertisement

Must See

More in Ισπανία