Connect with us

Ισπανία

Τζόναθαν Βιέρα: Το να παίξω στην Κίνα ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα

Ο μέσος της Αλμερία, Τζόναθαν Βιέρα, λέει ότι η καλύτερη απόφαση που πήρε στη ζωή του ήταν όταν φόρεσε την φανέλα της  Beijing Guoan το 2018 για την κινεζική Σούπερ Λιγκ.

Ο 34χρονος, ο οποίος εντάχθηκε στην Αλμερία τον Ιανουάριο, έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στη Λας Πάλμας, αλλά το 2018 έλαβε πρόταση να παίξει στην Κίνα για την οποία είπε ότι δεν μετάνιωσε.

«Η καλύτερη απόφαση της ζωής μου ήταν να πάω στην Κίνα», είπε ο Βιέρα σε συνέντευξή του στη La Liga. Και συνέχισε:

“Η πρόταση να πάω στην Κίνα όταν ήρθε δεν το πολυσκέφτηκα και είπα το “ΝΑΙ”. Ήταν ένα συμβόλαιο που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Ήταν πολλά χρήματα και έλυσε το μέλλον μου.

«Πήρα την απόφαση να φύγω πολύ γρήγορα: όταν έλαβα την πρόταση, μίλησα στη γυναίκα μου και της είπα ότι δεν ξέρω από πού προέρχονται οι άλλοι, αλλά προέρχομαι από μια ταπεινή οικογένεια και η μητέρα μου έπρεπε να δουλέψει. Αυτά είναι πολλά χρήματα και σημαίνει επίσης ότι ο σύλλογος [Λας Πάλμας] θα πάρει πολλά χρήματα για τη μεταγραφή.

«Ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μου», είπε ο Βιέρα, ο οποίος μετακόμισε στο Beijing Guoan για 11 εκατομμύρια ευρώ και βοήθησε τον σύλλογο να κατακτήσει το Κύπελλο Κίνας στα 88 παιχνίδια που έπαιξε, σημειώνοντας 30 γκολ.

«Το ποδόσφαιρο είναι να παίρνεις αποφάσεις και αυτή τη φορά κέρδισαν και τα δύο μέρη», κατέληξε.

Πηγή: Πρακτορείο Xinhua

Advertisement

Must See

More in Ισπανία