Connect with us

Ερασιτεχνικά

Και όμως υπάρχει ομάδα με το όνομα PASOK FC!

Όχι δεν κάνουμε πλάκα, υπάρχει ομάδα με το όνομα PASOK FC! Και επειδή βρισκόμαστε σε εκλογική περίοδο σκεφτήκαμε να γράψουμε λίγα λόγια για αυτήν.

Για αρχή να αναφέρουμε ότι η ομάδα είναι αρκετά νέα και ρόλο στην δημιουργία της έπαιξαν ο Αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Δασκαλάκης, ο άνθρωπος-κλειδί στην επικοινωνία της Τρίκουπη, Βασίλης Πανάγου και ο δημοσιογράφος Θωμάς Τσιρογιάννης.

Μάλιστα στο πρώτο της τουρνουά που συμμετείχε προ λίγων ημερών κατέκτησε και το πρώτο της τρόπαιο, το κύπελλο Αττικής 6χ6! Στον τελικό επικράτησε της «Cobra Hai» με ανατροπή και νίκη στα πέναλτι!

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, δώρησε στον δημοσιογράφο Γιώργο Σιμόπουλο, την φανέλα της ομάδας, πριν ξεκινήσει την τοποθέτησή του στο Star Forum, που διοργανώνει το Star Κεντρικής Ελλάδας στην Λαμία.

«Ξέρετε υπάρχουν χρώματα ιστορικά, τα οποία μπορεί κάποια χρόνια να μην έχουν πάρει πρωτάθλημα, αλλά έχουν βαριές φανέλες. Γι’ αυτό σας έφερα εδώ μια βαριά φανέλα, αυτή της δημοκρατικής παράταξης και σας την κάνω δώρο για να πάρουμε σίγουρα πρωτάθλημα.» Είπε με χιούμορ ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Δείτε τον λογαριασμό της ομάδας στο Tik Tok

Advertisement

Must See

More in Ερασιτεχνικά