Connect with us

Ποδόσφαιρο

Κατέκτησε το νταμπλ η ΑΕΚ!

Κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου παρόλο που έπαιζε με 10 παίκτες από το 6ο λεπτό.

Το ματς ξεκίνησε με πολύ καλή ευκαιρία για τον Λιβάι Γκαρσία να ανοίξει το σκορ στο 5′ και ένα λεπτό αργότερα ο Λάζαρος Ρότα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, μετά από κράτημα στον Τάισον που έφευγε μόνος του για γκολ. Ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή της μπάλας και απείλησε με ωραίο σουτ του Σάστρε στο 13′ αλλά η ΑΕΚ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Στο 26′ και μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Μουκουντί και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε και πάλι την κατοχή, πίεζε, αλλά χωρίς να δείχνει ότι μπορεί να απειλήσει ιδιαίτερα. Οι “ασπρόμαυροι” είχαν δοκάρι με τον Σάστρε και δύο καλά σουτ από Κωνσταντέλια και Τζίμα αλλά η ΑΕΚ χτύπησε ξανά με τον Φερνάντες, ο οποίος με ωραία προσπάθεια στο 92′ έγραψε το 2-0 και “κλείδωσε” το νταμπλ για την Ένωση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί, Σιμάνσκι (Γιόνσον 60′), Ελίασον (Μάνταλος 81′), Πινέδα (Σιντιμπέ 60′), Γκατσίνοβιτς (Πάολο Φερνάντες 86′), Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία (Άμραμπατ 60′)
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ρ.Σοάρες (Μπίσεσβαρ 60′), Κουλιεράκης (Κεντζιόρα 85′), Ίνγκασον, Σάστρε (Βιεϊρίνια 60′), Σβαμπ (Ελ Καντουρί 77′), Αουγκούστο, Τάισον, Κωνσταντέλιας (Τζίμας 85′), Αντρίγια, Μπράντον

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο