Connect with us

Ποδόσφαιρο

Κριστιάνο Ρονάλντο προς επικριτές: «We are not slowing down!»

Αν η πρόσφατη φόρμα του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν αρκετή για να δείξει ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα, ο αρχηγός της Πορτογαλίας έστειλε μια προειδοποίηση σε όσους των αμφισβητούν μέσω των social media μετά το πιο πρόσφατο χατ τρικ του.

Ο Ρονάλντο απολαμβάνει άλλο ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα μιας ποδοσφαιρικής χρονιάς, σημειώνοντας συνεχόμενα χατ τρικ στους δύο τελευταίους αγώνες του για την Αλ Νασρ.

Ο 39χρονος συνεχίζει να ξεχωρίζι στην καμπάνια της Σαουδικής Pro League, παρά την άφιξη νεότερων Ευρωπαίων ταλέντων το καλοκαίρι, όπως ο Riyad Mahrez, ο Karim Benzema και ο Aleksandar Mitrovic.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αυτή τη στιγμή ηγείται τόσο σε γκολ όσο και σε ασίστ στην κατηγορία, βρίσκοντας δίχτυα 29 φορές και κάνοντας 10 ασίστ σε μόλις 24 αγώνες. Δηλαδή 12 περισσότερες συμμετοχές σε γκολ από τον δεύτερο Μίτροβιτς.

Ο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ με ένα δυνατό φάουλ από την άκρη της μεγάλης περιοχής που πέρασε δίπλα από τον τερματοφύλακα πριν προλάβει να αντιδράσει.

Ο επιθετικός της Al Nassr άρπαξε το δεύτερο του με παρόμοιο τρόπο, αλλά αυτή τη φορά ήταν ένα πολύ πιο εμφατικό ελεύθερο λάκτισμα που άφησε τον τερματοφύλακα ακίνητο. Ο Ρονάλντο ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του στο 42ο λεπτό με μια υπέροχη μάρκα, αφού έμεινε στο τέρμα.

Ο κόσμος μπορεί να πει ό,τι θέλει σχετικά με την απόφαση του Ρονάλντο να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, αλλά το απλό γεγονός είναι ότι ξεπερνάει εκείνους στην ακμή της καριέρας τους που τον ακολούθησαν στο SPL σημαίνει πολλά.

Μετά τον χθεσινοβραδινό αγώνα, ο Ρονάλντο μπήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έστειλε ένα σύντομο αλλά γλυκό μήνυμα τόσο στους εχθρούς του όσο και στους θαυμαστές του.

Η ανάρτηση έγραφε: «We are not slowing down!»

Ο Ρονάλντο ελπίζει να είναι ο πολυτιμότερος παίκτης για την Πορτογαλία στο επερχόμενο Euro της Γερμανίας, καθώς θέλει να μεγαλώσει και τα δύο του ρεκόρ με τα περισσότερα γκολ και συμμετοχές σε διεθνές επίπεδο.

 

Με πληροφορίες από sportbible.com
Φωτό κολάζ από sportbible.com

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο