Connect with us

Ιταλία

Καταγγελία απ’ τη Γιουβέντους για ρατσιστική επίθεση των οπαδών της Λάτσιο

Η Γιουβέντους κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση προς τον Αμερικανό μέσο της Γουέστον ΜακΚένι απ’ τους οπαδούς της Λάτσιο όταν αποχώρησε προς το τέλος του πρώτου ημιτελικού του Coppa Italia το βράδυ της Τρίτης (2/4).

Ο Αμερικανός διεθνής «σέρβιρε» την ασίστ προς τον Ντούσαν Βλάχοβιτς για το δεύτερο γκολ της «Κυρίας», η οποία απέκτησε ισχυρό προβάδισμα μετά τη νίκη της με 2-0 προτού αντικατασταθεί από τον μέσο Κάρλος Αλκαράθ στο 89ο λεπτό.

«Η Γιουβέντους λαμβάνει υπόψη το βίντεο που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα μέσα απ’ το οποίο προκύπτουν τα ρατσιστικά επιφωνήματα που προέρχονταν από την κερκίδα των φιλοξενουμένων και απευθύνονταν προς τον Γουέστον ΜακΚένι την στιγμή της αλλαγής του», ανέφερε η «Γιούβε» στην ανακοίνωσή της και πρόσθεσε πως:

«Μετά την επιβεβαίωση του περιστατικού από τον παίκτη, ο σύλλογος γνωστοποιεί ότι έχει ενεργοποιήσει όλες τις διαδικασίες που στοχεύουν στην επαλήθευση του τι συνέβη και θα συνεργαστεί πλήρως για τον εντοπισμό των υπευθύνων».

Η Γιουβέντους μοιράστηκε επίσης μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του ΜακΚένι στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης με λεζάντα «Ποτέ ξανά».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Advertisement

Must See

More in Ιταλία