Connect with us

Ποδόσφαιρο

Λίγα πράγματα απο τα φαβορί στην «πρεμιέρα» του «Απερτούρα»!

Γεια σου κόσμε και καλό ΠΣΚ να έχουμε. Λίγες μέρες μείναμε προτού πάρει «ζωή» στοιχηματικά και πάλι η καθημερινότητα μας, αφού από την άλλη εβδομάδα κιόλας θα μπούμε σε Ευρωπαϊκούς ρυθμούς. Μπορεί αυτές τις μέρες να μην έχουμε καταφέρει, να κάνουμε το απόλυτο, ώστε να πάρουμε σημαντικό κέρδος, αλλά έχουμε επιλέξει τον δύσκολο δρόμο και με παιχνίδια, όπου είναι ανοικτά σε κάθε αποτέλεσμα. Και τα ξημερώματα θα πάρουμε τον δύσκολο δρόμο, αφού έχει «πρεμιέρα» το «Απερτούρα»!

04:00 Κλαμπ Αμέρικα – Χουάρες

Πρώτη επιλογή έρχεται από το παιχνίδι της Κλαμπ Αμέρικα με την Χουάρες. Φαινομενικά, αλλά και παραδοσιακά, αν το πάρουμε το συγκεκριμένο ματς έχει φαβορί ξεκάθαρο. Αυτό φυσικά είναι η γηπεδούχος ομάδα που υπερτερεί σε ποιότητα της Χουάρες.

Οι αποδόσεις είναι χαμηλές όμως, για αγώνας «πρεμιέρας», ενώ η Αμέρικα έχει και σημαντικές απουσίες παικτών που αγωνίζονται στο Gold Cup αυτήν την περίοδο. Σημαντικών παικτών μάλιστα. Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους, έχουν και αυτοί απουσίες και ένα καλό ποντάρισμα μιας και είναι και το πρώτο τους παιχνίδι, είναι τα λίγα γκολ.

Συγκεκριμένα θα πάμε σε ένα ποντάρισμα στα δυο με τρία τέρματα τον αγώνα, καθώς θεωρώ, πως πολύ δύσκολα θα δούμε αγώνα με γρήγορο ρυθμό και φάσεις. Όπως επίσης, αν «περάσει» το φαβορί, αυτό θα γίνει ακόμα πιο δύσκολα.

04:00 Μασατλάν – Πατσούκα

Ακόμα ένα παιχνίδι από το «Απερτούρα», όπου έχει φαβορί  (στα χαρτιά τουλάχιστον) είναι αυτό ανάμεσα στις Μασατλάν και Πατσούκα. Αυτό δεν είναι άλλο από την φιλοξενούμενη ομάδα, που κάθε χρόνο είναι ένα από μεγάλα φαβορί για τον τίτλο.

Οι γηπεδούχοι στο πρόσφατό «Κλαουσούρα» ήταν για «κλάματα», αφού τερμάτισαν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις επτά βαθμούς και αυτό λέει πολλά. Οι φιλοξενούμενοι τώρα, μπορεί στο περασμένο «Απερτούρα» που το κατέκτησαν, να ήταν οι καλύτεροι και με διαφορά, τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ όμως, την δεδομένη χρονική στιγμή.

Έφυγαν σημαντικοί παίκτες, ενώ θα λείψουν τρεις-τέσσερεις στο Gold Cup. Αν βάλουμε μέσα σε αυτά και την ήττα (1-2) στο Σούπερ Καπ από την Τίγκρες πριν λίγες μέρες, σίγουρα δεν είναι στα καλύτερα τους.

Επομένως, το «έργο» τους δεν θα είναι καθόλου εύκολο κόντρα στην Μασατλάν. Και ας ήταν τραγική η πορεία της στο «Κλαουσούρα». Πρώτη αγωνιστική είναι, τα πόδια είναι ακόμα «βαριά» κάπως, οι εκπλήξεις δεν λείπουν από «πρεμιέρες», γιατί να μην πάμε «κόντρα» το φαβορί λοιπόν;;; Σε καλή απόδοση το 1Χ με over 1,5 λοιπόν και θα πάμε σε αυτό.

06:10 Τιχουάνα – Πούμας

Κλείνουμε με ένα παιχνίδι από το Μεξικό πάλι, όπου δεν έχει φαβορί. Κακό «Κλαουσούρα» για την Πούμας και η ανάγκη της για καλή πορεία στο «Απερτούρα» είναι τεράστια. Σαφώς ποιοτικότερη από την αντίπαλο της, την Τιχουάνα  που δεν έκανε καλό «Κλαουσούρα».

Για να μην το κουράζουμε άλλο και πάμε κατευθείαν σε σημείο. Οι σημαντικές απουσίες ορισμένων παικτών των φιλοξενούμενων, η ανάγκη των γηπεδούχων για καλή πορεία, όπως και η κακή παράδοση (μόλις δύο νίκες στα δώδεκα τελευταία στην έδρα αυτήν) της Πατσούκα, μας δείχνουν προς τα που να πάμε. Κάτι το ότι είναι «πρεμιέρα», κάτι το ότι δεν θα θέλει να χάσει καμία από τις δύο όσο περνάει η ώρα, μας κάνουν να πάμε στην ισοπαλία και τίποτα άλλο!

Συνοπτικά προτείνω

04:00 Κλαμπ Αμέρικα – Χουάρες : 2-3 Goal (2,05-2,10)

04:00 Μασατλάν – Πατσούκα : 1X / Over 1,5 (2,60-2,75)

 06:10 Τιχουάνα – Πούμας : X (3,55 -3,70)

   

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο