Connect with us

Super League

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τις νέες του εμφανίσεις σε μια λαμπερή τελετή στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Σε μια λαμπερή εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τις νέες του εμφανίσεις για την νέα σεζόν 2023-24. Με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο και αρκετούς οπαδούς του να δίνουν έναν… οπαδικό τόνο με τα συνθήματα τους, οι οι Κώστας Φορτούνης, Ανδρέας Ντόη, αλλά και ο Ουσεϊνού Μπα παρουσίασαν τις τρεις νέες εμφανίσεις των “Ερυθρόλευκων”. Επίσης, το παρών έδωσαν και οι Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο Αντόνιο Κορδόν και οι συνεργάτες του, όπως και ο γιος του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλτιάδης.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

“Στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, σε μια μαγική καλοκαιρινή βραδιά, η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τις εμφανίσεις για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024! Τις τρεις νέες εμφανίσεις της κορυφαίας ομάδας της χώρας, με τις οποίες θα ταξιδέψει στις επόμενες, μεγάλες θρυλικές στιγμές της.

Με τη σφραγίδα της adidas, της κορυφαίας εταιρείας αθλητικού εξοπλισμού, με την οποία ο Ολυμπιακός συμπορεύεται ανελλιπώς από το 2015. Μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη (29/6) στην καρδιά της πόλης για την αγαπημένη τους ομάδα, ενθουσιασμένοι για τα αποκαλυπτήρια. Συγκεκριμένα, στον τόπο που ήταν και θα είναι πάντα για τον Ολυμπιακό η αφετηρία του. Η παρουσίαση είχε χρώμα και λάμψη, υπό τους ήχους μουσικής άρρηκτα συνδεδεμένης με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο.

Παρουσία του Μιλτιάδη Μαρινάκη, του αθλητικού διευθυντή Αντόνιο Κορδόν, του προπονητή Ντιέγκο Μαρτίνεθ, του βοηθού αθλητικού διευθυντή, Χοσέ Ιγνάθιο Ναβάρο, καθώς και άλλων μελών της διοίκησης, ο Χρήστος Φερεντίνος έδωσε το έναυσμα για την εκκίνηση μιας βαθιά συναισθηματικής εκδήλωσης, δίνοντας τον λόγο στον αντιπρόεδρο και γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, ο οποίος ανέφερε: «Σ’ αυτό το υπέροχο Δημοτικό Θέατρο καλωσορίζουμε την adidas. Τη μεγαλύτερη αθλητική εταιρεία του κόσμου.

Να την ευχαριστήσουμε για τα χρόνια συνεργασίας και μαζί να χαράξουμε δρόμους προς τη δόξα. Θέλω να μεταφέρω εκ μέρους του ηγέτη του συλλόγου, του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, και του Μιλτιάδη Μαρινάκη που είναι μαζί μας, το εξής μήνυμα: “Με αυτές τις φανέλες που θα δείτε, που σημαίνουν μάχη, εμείς ως Ολυμπιακός θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα. Δηλαδή να είμαστε πρώτοι, να είμαστε νικητές και να θυμόμαστε πάντα ότι εμείς είμαστε πρωταθλητές από την πρώτη ανάσα».

Εν συνεχεία, ο εκπρόσωπο της adidas, Γιώργος Σιφνιός (Senior Director adidas Brand SEE), ανέφερε: «Η adidas είναι το ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο είναι η adidas. Το DNA μας είναι τόσο ριζωμένο στο άθλημα που στόχος είναι πάντα η κορυφή σε πανευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα φτιαγμένη για πρωταθλήματα, εκφράζοντας αυτό το must-win mentality χωρίς διαπραγματεύσεις. Για 8η, λοιπόν, συνεχή χρονιά, είμαστε μαζί για να χαρίσουμε στους φιλάθλους ωραίες στιγμές ποδοσφαίρου».

Οι «θρυλικές» εμφανίσεις έχουν δημιουργηθεί από την adidas αποκλειστικά για τον Ολυμπιακό, εμπνευσμένες φυσικά από τη μαχητικότητα της ομάδας. Είναι φτιαγμένες από ανακυκλωμένα υλικά και ελαφρύ ύφασμα με εξαιρετικό αερισμό που παρέχει ελευθερία κινήσεων στους ποδοσφαιριστές. Παράλληλα η τεχνολογία AEROREADY ρυθμίζει την υγρασία του σώματος χαρίζοντας στεγνή αίσθηση στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Το επιβλητικό Δημοτικό Θέατρο φωτίστηκε με φως και παρουσιάστηκε η τρίτη εμφάνιση του Ολυμπιακού. Ακολούθησαν τα αποκαλυπτήρια της δεύτερης εκτός έδρας φανέλας και εν συνεχεία η κορύφωση με τη νέα, βασική, ερυθρόλευκη εμφάνιση, που μας συγκινεί. Το κόκκινο του πάθους, της δύναμης, της γενναιότητας και της νίκης. Και το λευκό της αγνότητας, της ηθικής, του δίκαιου ανταγωνισμού.

Φορώντας τις νέες εμφανίσεις, Ανδρέας Ντόη, Ουσεϊνού Μπα και Κώστας Φορτούνης βγήκαν από την είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου μέσα σε χειροκροτήματα και ενθουσιασμό. «Νέα αρχή, νέα σεζόν, νέα εμφάνιση! Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε» ανέφερε ο Φορτούνης.

«Εύχομαι να ζήσουμε μεγάλες στιγμές με τη νέα μας φανέλα, μαζί με όλο τον κόσμο μας που μας στηρίζει συνεχώς. Πάμε δυνατά» είπε ο Ντόη. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός ανέφερε: «Είμαστε εδώ για τη νέα μας φανέλα, με την οποία θα ζήσουμε νέες επιτυχίες. Μαζί με εσάς, τον κόσμο μας, στο γήπεδό μας». Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας υπέγραψαν αυτόγραφα, μοίρασαν δώρα στον κόσμο και αποθεώθηκαν

Τη φανέλα του Ολυμπιακού τη φορούν όλοι! Μικροί και μεγάλοι! Άνθρωποι όλων ηλικιών. Αυτοί είναι η δύναμη του Ολυμπιακού, ο κόσμος του. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με έντεκα φιλάθλους να κάνουν την εμφάνισή τους φορώντας τις νέες φανέλες, με… προπονητή τη μασκότ της ομάδας, τον Leone. Το ραντεβού δόθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αντλώντας δύναμη από τον κόσμο τους που δε λυγά ποτέ, με τις νέες εμφανίσεις, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα γράψουν νέους θριάμβους, σαν παραμύθια”.

Advertisement

Must See

More in Super League