Connect with us

Ποδόσφαιρο

Μένουμε Σκωτία και σήμερα!

Γεια σας φίλοι. Με 2/3 κλείσαμε εχθές την ημέρα στις επιλογές μας και ο τρόπος που χάθηκε για ΑΚΟΜΑ μία φορά το απόλυτο ήταν και πάλι απίθανος. Σίγουρα κάποιος μας κάνει πλάκα, δεν εξηγείτε αλλιώς.  Δεν μπόρεσε η Νταντί να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στην υποδεέστερη Πάρτικ Θιλστ και μας έστειλε «κουβά». Ούτε καν την ισοπαλία, αφού και με αυτήν θα κλείναμε την «τριάδα». 1Χ και αμφίσκορο το είχαμε, 1-2 έχασε. Μάλιστα προηγήθηκε και αρκετά νωρίς στον αγώνα. Οι άλλες δύο επιλογές και όπως πάντα, πέρασαν εύκολα. Με Λιγκ Καπ Σκωτίας θα ασχοληθούμε πάλι σήμερα κατά κύριο λόγο και με ένα παιχνίδι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λινγκ.

Βαλμιέρα – Ολύμπια Λιουμπλιάνας

Με τον αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ θα κάνουμε αρχή και δεν θα σας κουράσω καθόλου. Η νίκη (2-1) που πέτυχε πριν μία εβδομάδα στην Λετονία η Ολύμπια, της έχει δώσει στην ουσία την πρόκριση στον επόμενο γύρο και απλά σήμερα, πρέπει να κάνει το απαραίτητο check-in.

Η Βαλμιέρα από την μεριά της, αν και ήταν καλή στο ματς, δεν μπόρεσε να πάρει κάτι και θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από θαύμα, ώστε να φέρει «τούμπα» την κατάσταση στο «ζευγάρι». Ας ήμαστε ρεαλιστές όμως, οι Σλοβένοι και με το υπέρ τους 2-1 του πρώτου αγώνα, είναι πιο άνετοι. Ακόμα και μια απλή ισοπαλία τους αρκεί.

Άρα δεν έχουν λόγο να μπούνε με «γκάζια» στον αγώνα και απλά θα περιμένουν την αντίπαλη ομάδα, που αναγκαστικά θα παίξει ανοικτά. Πάντως, δεν είναι και ομάδα που θα κάνει την μία ευκαιρία μετά την άλλη. Πάμε στα δύο με τρία τέρματα λοιπόν και τίποτα άλλο.

 Έντινμπουργκ – Κέλτι Χαρτς

Συνεχίζουμε με Λιγκ Καπ Σκωτίας τώρα. Πρώτο επίσημο παιχνίδι στην χρονιά για την Έντινμπουργκ που πέρσι έχασε την άνοδο σχεδόν στο τέλος της «κούρσας», αφού έμεινε από δυνάμεις  λόγο του μικρού ρόστερ που είχε.

Για την Κέλτις πάντως, δεν είναι το πρώτο παιχνίδι. Προηγήθηκε αυτό εντός έδρας με την Μόρτον για την πρώτη αγωνιστική του θεσμού. Μόνο καλό δεν ήταν φυσικά, αφού ηττήθηκε 1-3 εύκολα και η πρόκριση έγινε δύσκολη από την αρχή κιόλας.

Στα του σημερινού αγώνα τώρα και για να πάμε σε σημείο. Οι γηπεδούχοι από το περσινό μικρό ρόστερ, έχουν «χάσει» ήδη δύο-τρείς πολλή σημαντικούς παίκτες, χωρίς ακόμα να καλυφθούν τα κενά τους.

Οι φιλοξενούμενοι και βάσει της εικόνας που είχαν στο ματς με την Μόρτον, έδειξαν πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ επιθετικά, ήταν πολλή «λίγοι». Το τέρμα που πέτυχαν ήρθε από λάθος της αντίπαλης ομάδας και όχι από κάποια σοβαρή επίθεση.

Σήμερα πάντως, θα προσπαθήσουν να «μαζέψουν» λίγο την εικόνα τους και θα πάνε κάπως πιο «σφικτά». Οι γηπεδούχοι θα είναι σίγουρα κάπως «μουδιασμένοι», μιας και είναι το πρώτο παιχνίδι τους, οπότε τι καλύτερο από ένα ποντάρισμα στην ισοπαλία.

Αρμπρόουθ – Κάουντενμπιθ

Κλείνουμε με αγώνα πάλι από το Λιγκ Καπ και αυτόν της Αρμπρόουθ με την ερασιτεχνική, Κάουντενμπιθ. Τις δύο ομάδες τις χωρίζουν κάμποσες κατηγορίες (Τσάμπιονσιπ οι γηπεδούχοι) και όπως είναι απολύτως λογικό, το «χάσμα» είναι τεράστιο ανάμεσα τους.

Όπως λογικό βέβαια, είναι το «χάσμα» και στις αποδόσεις που υπάρχουν. 1,09 και 1,10 στους γηπεδούχους, κάτι παραπάνω από 20,00 για την Κάουντενμπιθ. Με την Φόρφαρ πάντως, ήταν ανταγωνιστική και το τελικό 0-1 την αδικεί κιόλας.

Δεν υπάρχει λόγος να πάμε σε σημείο οπότε και θα ψάξουμε το κέρδος στα τέρματα. Το over 3,5 είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα και θα στραφούμε σε αυτό χωρίς πολλά-πολλά.

Συνοπτικά προτείνω

18:00 Βαλμιέρα – Ολύμπια Λιουμπλιάνας : 2-3 Goal (1,95-2,05)

21:45 Έντινμπουργκ – Κέλτι Χαρτς : X (3,35-3,50)

21:45 Αρμπρόουθ – Κάουντενμπιθ :Over 3,5 (1,95-2,05)

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο