Connect with us

Super League

Παναθηναϊκός – Ράγιο Βαγιεκάνο 0-1: Με ήττα ολοκλήρωσε τα φιλικά

Οι «Πράσινοι» ολοκλήρωσαν τα φιλικά προετοιμασίας με ήττα 1-0 από την Ισπανική Ράγιο Βαγιεκάνο πριν από το πρώτο σημαντικό παιχνίδι με την Ντνίπρο για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League. 

Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλά στο πρώτο μέρος και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες να προηγηθεί, Τζούριτσιτς και Μπερνάρ ήταν στην βασική ενδεκάδα, όπως και οι Τσόκαϊ και Ρουμπέν, θέλοντας να δείξει ο Γιοβάνοβιτς ότι μάλλον θα είναι και βασικοί στον πρώτο αγώνα με την Ντνίπρο. Μόλις στο 6ο λεπτό το σουτ Τσόκαϊ ανάγκασε τον τερματοφύλακα της Ράγιο να αποκρούσει, όπως και στο 10΄με τον Χουάνκαρ που πέρασε από τα δοκάρια. Στο 24’ η Ράγιο έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί, ενώ στο 30 ο Σπόραρ δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά, στο 57’ η Ράγιο σκόραρε και έφυγε τη νίκη με το γκολ του Άλβαρο Γκαρθία. Οι αρκετές αλλαγές έριξαν το ρυθμό του αγώνα και ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει αν και ο Παλάσιος στο 61’ και στο 71’ μπορούσε να φέρει στα ίσια των αγώνα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι (61’ Λοντίγκιν), Βαγιαννίδης (74’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ (90’ Σιδεράς), Μάγκνουσον (90’ Φικάι), Χουάνκαρ (65’ Μλαντένοβιτς), Ρουμπέν (74’ Ζέκα), Τσόκαϊ (62’ Βιλένα), Παλάσιος (74’ Κλεϊνχέισλερ), Τζούριτσιτς (83’ Αϊτόρ), Μπερνάρ (62’ Μαντσίνι), Σπόραρ (83’ Γερεμέγεφ).

Advertisement

Must See

More in Super League