Connect with us

Στοίχημα

Μία πόλη, δύο ομάδες και «κομμένο» στα δύο το Αμβούργο!

Με 2/3 για δεύτερη συνεχόμενη μέρα έκλεισε η στήλη και πάλι η ατυχία μας «χτύπησε» την πόρτα. Το πως δεν ήρθε over ο αγώνας της Άλκμααρ με την Άντερλεχτ δεν θα μπορέσουμε να το καταλάβουμε ποτέ. Ούτε και οι ίδιες οι ομάδες φυσικά. Μόλις στο 14ο λεπτό το σκορ ήταν 2-0 υπέρ των Ολλανδών και όμως σε ένα ματς με 29! τελικές δεν μπήκε ακόμα ένα τέρμα. Οι άλλες δύο επιλογές μας (νίκη της Ρόμα επί της Φέγενορντ με πάνω από ένα γκολ και αμφίσκορο στο Σιλουάζ – Λεβερκούζεν) πάντως, πέρασαν σχετικά εύκολα. Παρασκευή σήμερα και στο τριήμερο που ακολουθεί υπάρχουν πολλά σημαντικά παιχνίδια σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπου βγάζουν σημεία με καλές αποδόσεις για ποντάρισμα και φυσικά, κέρδος.

19:30 Αμβούργο – Σεντ Πάουλι

Με ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της Γερμανίας θα κάνουμε αρχή στις προβλέψεις μας και μάλιστα αυτό δεν είναι από την «Μπουντεσλίγκα». Είναι από την δεύτερη στην τάξη κατηγόρια, αλλά έχουμε να κάνουμε με ένα παιχνίδι, όπου τις δύο αντίπαλές ομάδες τις χωρίζει ένα «τσιγάρο» δρόμος, πολύ «μίσος», ξύλο μεταξύ οπαδών και η μάχη για την άνοδο φυσικά. Όπως έχουν τα πράγματα βαθμολογικά μάλιστα, το ματς έχει χαρακτήρα «εξάποντου».

Με ρεκόρ 16-5-7, τέρματα 54-35 και τρίτο στην βαθμολογία, το Αμβούργο υποδέχεται στην πέμπτη Σεντ Πάουλι που «τρέχει» 13-8-7 με 42-30. Οι γηπεδούχοι την αγωνιστική που πέρασε, δεν έχασαν απλά τρείς βαθμούς στην έδρα της Καϊζεσλάουτερν, έχασαν και την «μπάλα». Στην κυριολεξία όμως, καθώς το τελικό 0-2 αδικεί την αντίπαλη ομάδα, που αν είχε και λίγο τύχη παραπάνω θα «σκόρπιζε» το Αμβούργο για τα καλά.

Από ήττα προέρχεται και η Σεντ Πάουλι όμως, αφού έχασε στην έδρα της από την Μπραουνσβαϊγκ με 1-2 και είδε ένα σερί με δέκα αγώνες χωρίς ήττα στον δεύτερο γύρο να «γκρεμίζεται» Η αλήθεια πάντως είναι, πως άξιζε να χάσει και έχασε. Στα του σημείου μας τώρα.

Σε επίπεδο δεύτερης κατηγορίας οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρει τον «αέρα» των αντιπάλων τους, καθώς μετράνε ρεκόρ 5-2-2 ανεξαρτήτου έδρας και μάλιστα στα τρία τελευταία  «εμφατικές» νίκες , όπως αυτή του πρώτού γύρου, όπου και κέρδισαν εύκολα 3-0. Η προϊστορία πάντως, είναι ξεκάθαρα με το Αμβούργο που έχει 69-17-23 ρεκόρ.

Στο μείον «πέντε» από την κορυφή και στο μείον «ένα» από την δεύτερη θέση το Αμβούργο, που σε περίπτωση ήττας θα βρεθεί σε κίνδυνο ακόμα για την άνοδο μέσο «μπαράζ» που δίνει η τρίτη θέση. Μείον «έξι» από την τρίτη θέση η Σεντ Πάουλι, παίζει ένα από τα τελευταία της «χαρτιά» απόψε για την άνοδο.

Δεν έχουν τεράστιες διαφορές οι δυο ομάδες και βάσει της εικόνας που έχουν, θα έλεγα πως οι φιλοξενούμενοι «πατάνε» καλύτερα. Δέκα ματς χωρίς ήττα εξάλλου σε αυτήν την κατηγόρια δεν είναι από τύχη.

1,90 και 2,00 που δίνεται το Αμβούργο είναι απλά για «γέλια» και σίγουρα οι αποδόσεις δεν είναι σωστές στο «σετ». Άνω του 3,50 το «διπλό» και μόνο ρίσκο δεν είναι ένα ποντάρισμα σε αυτό.

22:00  Ανζέ – ΠΣΖ

Με μεγάλο «πρωταγωνιστή» τον Μέσσι (γκολ και ασίστ), «συμπαραστάτη» του τον Εμπαπέ, η Παρί «καθάρισε» εύκολα το…ντέρμπι τίτλου με την Λανς και μπορεί να νιώθει πλέον πιο άνετη. Οκτώ βαθμοί από την δεύτερη Μαρσεϊγ εξάλλου και με επτά ματς να απομένουν, δύσκολα θα ανατραπούν.

Το τελικό 3-1 για την ΠΖΣ ήταν πέρα για πέρα δίκαιο που απόψε θέλει ακόμα μία νίκη κόντρα στην «ουραγό» Ανζέ που με την ήττα (1-2) από την Κλερμόν, έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή της.

Δεν υπάρχει λόγος για να «ξεψειρίσουμε» και πολύ το ματς αυτό για να βρούμε σημείο. Ξεκάθαρο φαβορί οι φιλοξενούμενοι, αλλά το «διπλό» είναι στα «τάρταρα». 1,27 και 1,30 ούτε «ξυστά» δεν το περνάμε. Το «διπλό» από ημίχρονο με over 1,5 πάντως και σε τιμές άνω του 1,80 είναι καλύτερο σαν απηλογιά και θα πάμε σε αυτό.

21:45 Βερόνα – Μπολόνια

Ακόμα ένα πολύ σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία, πήρε η Βερόνα την αγωνιστική που πέρασε η Βερόνα. Μάλιστα δεν τον πήρε όπου και όπου. Μέσα στην Νάπολι.

Στο τελικό 0-0 αυτό βέβαια, εκμεταλλεύτηκε τις συγκυρίες (την τεράστια διαφορά της Νάπολι στην βαθμολογία, όπως και ότι είχε το ματς με την Μίλαν για το Τσάμπιονς Λιγκ) της αντίπαλης ομάδας, αλλά στην τελική αυτό δεν την «χάλασε» καθόλου.

Το ρεκόρ της πλέον είναι στο 5-8-17 με 24-43 τέρματα, είναι στο μείον «τρία» από την παραμονή και ξέρει καλά πως με «τρίποντο» απόψε κόντρα στην επικίνδυνη Μπολόνια, θα έχει κάνει τεράστιο «βήμα» για να πετύχει τον στόχο της.

Η «ροσομπλού» πάντως, μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι. Όχι μόνο για την Βερόνα, αλλά για τον καθέναν. Στο εντός έδρας 1-1 με την Μίλαν πριν λίγες μέρες το έδειξε αυτό. Μπορεί να μην ήταν καλύτερη, αλλά πήρε αυτό που ήθελε (να μην χάσει ήταν ο στόχος) και είναι για ακόμα μια αγωνιστική στο «κόλπο» της Ευρώπης.

Η αλήθεια είναι πάντως, πως τους επτά βαθμούς διαφορά που έχει από την έκτη θέση και την Ίντερ, δύσκολα θα τους «καλύψει». Θα το παλέψει όμως, καθώς για ποδόσφαιρο μιλάμε, όπου όλα μπορούν να γίνουν. Στο 12-8-10 με 39-37 το ρεκόρ της ύστερα από την ισοπαλία με την Μίλαν και αν πάρει απόψε την νίκη, ίσως να πλησιάσει (με συνδυασμό αποτελεσμάτων φυσικά), ακόμα πιο κοντά στον στόχο της.

Το κακό για αυτή είναι ότι πάει σε μία έδρα όπου ναι μεν, τις τελευταίες εννέα φορές που την έχει «επισκεφθεί», έχει χάσει μόλις μία φορά, αλλά η παράδοση είναι υπέρ της αντίπαλης ομάδας με 13-15-8 και μάλιστα απόψε είναι αυτή που «καίγεται» περισσότερο.

Οι αποδόσεις στο «σετ» πάντως είναι πολύ σβστά μοιρασμένες, αφού είναι από εκείνα τα παιχνίδια που «κρέμονται» σε μία  «κλωστή.  Σαν πρώτή σκέψη και αν το δει κάποιος «ψυχρά» το ματς, η ισοπαλία φαντάζει το πιο πιθανό σημείο.

Θα πέσει αρκετό ξύλο, πολύ τακτική και λιγότερο ποδόσφαιρο. Σε αποδόσεις άνω του 1,80 το 1Χ με under 3,5 και θα πάω σε αυτό, καθώς εκτιμώ, πως δύσκολα θα πάει προς την Μπολόνια το παιχνίδι. Η Βερόνα εξάλλου είναι αυτή που θα «ψάξει» πιο πολύ τη νίκη κατά την άποψη μου. αυτός είναι ο λόγος που έβαλα και τον «άσσο» στο σημείο μου εξάλλου.

Συνοπτικά προτείνω

Αμβούργο – Σεντ Πάουλι : 2 (3,50 – 3,90)

Ανζέ – ΠΣΖ : 2 ημ / 2 Τελ. Over 1,5 (1,80 – 1,95)

Βερόνα – Μπολόνια : 1Χ under 3,5 (1,80 – 2,00)

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα