Connect with us

Ποδόσφαιρο

Με «πίστη» και ξενύχτι!

Καλημέρα φίλοι και καλή εβδομάδα να έχουμε. Με το θερμόμετρο πάντως να «χτυπάει» κόκκινο, μόνο στο αιρκοντίσιον θα είναι καλή η εβδομάδα και στις παραλίες. Δεν θα πάμε κόντρα σε αυτά ούτε εμείς λοιπόν, αλλά ούτε και στους «Λάτιν» ρυθμούς που έχουμε στην στήλη εδώ και κάνα μήνα σχεδόν. Χιλή, Παραγουάη, Ουρουγουάη στο «παιχνίδι» μας τα ξημερώματα και πάρτε τα απαραίτητα για ακόμα ένα ξενύχτη!

Παλεστίνο – Κοκίμπο

Αρχή θα κάνουμε όπως πάντα, με τον πρώτο χρονικά αγώνα που υπάρχει στο πρόγραμμα και αυτός είναι από την Χιλή. Με ρεκόρ 6-4-6 και τέρματα 24-27 η ένατη της βαθμολογίας, Παλεστίνο, υποδέχεται την τέταρτη, Κοκίμπο που «τρέχει» 9-1-6 με 21-19 ρεκόρ.

Οι γηπεδούχοι την αγωνιστική που πέρασε ήταν «άνεμος» στο εκτός έδρας με την Αουντάξ, με το τελικό 3-0 να τους αδικεί κιόλας. Από νίκη (1-0) προέρχεται και η Κοκίμπο. Αν και δεν ήταν τόσο καλή κόντρα στην Κουρίκο και με πολύ κόπο,πήρε αυτό που ήθελε.

Στα του σημείου μάς τώρα. Μπορεί η Παλεστίνο να  δείχνει σε ανοδική πορεία, αλλά οι αποδόσεις του 1,80-1,90 δεν είναι καθόλου δίκαιες και σίγουρα αδικούν την Κοκίμπο που κάνει πολύ καλή χρονιά. Έτσι, θα ρίξουμε τα λεφτά στο over 2,5 που μεταξύ τους οι δύο ομάδες το «έχουν».

Γκουαϊρενια – Λουκένιο

Πάμε στην Παραγουάη τώρα και σε παιχνίδι για την δεύτερη αγωνιστική του «Κλαουσούρα». Η Γκουαϊρένια υποδέχεται την Λουκένιο και σίγουρα μιλάμε για ένα ματς no-bet, αφού είναι πολύ νωρίς ακόμα για συμπεράσματα.

Νίκη 3-1 επί της Σέρο Πορτένιο εκτός έδρας για την Γκουαϊρένια στην «πρεμιέρα», ήττα (1-2) για την Λουκένιο από την εντός από την Γκουαράνι. Δεν υπάρχει λόγος να πάμε σε σημείο και θα πάμε με την παράδοση.

Λίγα τέρματα έχουν τα μεταξύ τους παραδοσιακά, αφού το πάνε πιο πολύ στην δύναμη και λιγότερο στο ποδόσφαιρο. Κλασικοί «Λάτιν» δηλαδή. Ξύλο, ξύλο, ξύλο. Πάμε στα δύο με τρία τέρματα και τίποτα άλλο.

Ουνιόν Εσπανιόλα – Ουνιόν Ντε Τσίλε

Γυρνάμε πάλι στη Χιλή και σε ακόμα ένα παιχνίδι αμφίρροπο. 6-6-4 με 19-13 και έβδομη η Εσπανιόλα, υποδέχεται την Ντε Τσίλε που με ρεκόρ 8-5-3 και τέρματα 20-14 είναι τρίτη στο μείον «τρία» από την κορυφή και όπως εύκολά αντιλαμβάνεται κανείς, το «τρίποντο» είναι μονόδρομος, στον δρόμο για τον τίτλο.

Για να πάμε σε σημείο τώρα, οι φιλοξενούμενοι στην έδρα της Εσπανιόλα και παραδοσιακά, έχουν το «πάνω» χέρι. Ενδεικτικό ότι στα εννέα τελευταία μετράνε 5-3-1 με τέρματα 16-10. Βέβαια, φέτος είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα για την Εσπανιόλα, καθώς κάνει μία σχετικά καλή χρονιά για τα «στάνταρ» της και έχει βάλει στόχο την «επτάδα» που οδηγεί στο Σουνταμερικάνα.

Επίσης μετράει επτά ματς σερί χωρίς ήττα, κάτι που μόνο τυχαίο δεν είναι. Οπότε αφήνουμε στην άκρη και εδώ τα σημεία και πάμε στο over 2,5 που επιβεβαιώνεται αρκετά συχνά στα μεταξύ τους.

Ντεπορτίβο Μαλδονάδο – Σέρο

Την «τιμητική» του τώρα, έχει το «Ιντερμέντιο» στην Ουρουγουάη. Έκτη αγωνιστική στον Β΄ όμιλο και η Μαλδονάδο υποδέχεται την Σέρο. Αμφότερες οι ομάδες και ως στιγμής, πασχίζουν να βρουν ρυθμό και σταθερότητα, αλλά δύσκολα θα γίνει αυτό έτσι όπως το πάνε.

1-2-2 με 6-9 για τους γηπεδούχους και 2-2-1 με 4-3 για τους φιλοξενούμενους. Βλέπουμε εδώ να είναι κάπως πιο καλή ως στιγμής η Σέρο που έχει στόχο την πρώτη θέση. Εξάλλου, μόνο αυτή δίνει την πρόκριση στον τελικό.

Βέβαια, οι ομάδες δεν έχουν τεράστιες διαφορές, όπως βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και μιλάμε ξεκάθαρα για ακόμα ένα no-bet ματς. Αμφίσκορο και τέλος λοιπόν!

02:30 Νασιονάλ Ασουνσιόν – Τακουάρι

Κλείνουμε τις επιλογές μας με Παραγουάη. Όπως γράψαμε και λίγο πιο πάνω για τον αγώνα της Γκουαϊρένια με την Λουκένιο, είναι πολύ νωρίς, ώστε να βγάλουμε συμπεράσματα για τις ομάδες και πως καλύτερα είναι να μην πηγαίνουμε σε σημεία, μόνο και μόνο για να πάμε.

Οι γηπεδούχοι στην «πρεμιέρα» τους και στο εκτός έδρας με την Λιμπερτάδ, δεν ήταν κακοί. Ήταν άτυχοι σε ορισμένες στιγμές μάλιστα και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει ένα τέρμα που ίσως άλλαζε την μορφή του αγώνα. Δεν έγινε αυτό όμως και έχασαν 0-2.

Σε αντίθεση με την Ασουνσιόν, η Τακουάρι κόντρα στην Ολύμπια, αν και τα «χρειάστηκε», στο τέλος κέρδισε (2-1) μια μπήκε με το «δεξί» σε μία πολύ δύσκολη και απαιτητική, για αυτήν, χρονιά. Είπαμε, no-bet ο αγώνας τα ξημερώματα και θα πάμε και εδώ στα γκολ για κέρδος. Over 2,5 και τέλος!

Συνοπτικά προτείνω

22:00 Παλεστίνο – Κοκίμπο: Over 2,5 (1,85-2,00)

00:00 Γκουαϊρενια – Λουκένιο: 2-3 G (1,85-1,95)

01:30 Ουνιόν Εσπανιόλα – Ουνιόν Ντε Τσίλε: Over 2,5 (1,90-2,00)

02:00 Ντεπορτίβο Μαλδονάδο – Σέρο : G / G (2,00-2,10)

02:30 Νασιονάλ Ασουνσιόν – Τακουάρι: Over 2,5 (2,00-2,20)

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο