Connect with us

Στοίχημα

Σκωτία σήμερα στο πρόγραμμα!

Καλημέρα κόσμε. Εχθές σε μία πολύ δύσκολη, στοιχηματικά ημέρα (σχεδόν άδειο το κουπόνι), η στήλη έκανε ότι μπορούσε και μάλιστα έδωσε πέντε επιλογές. Πέρασαν οι δύο όμως. Τα έχει αυτά ο τζόγος  και το έχουμε πει πολλές φορές. Πάμε παρακάτω και σήμερα θα σπάσουμε το «ρόδι» με αγώνες από την Σκωτία, όπου υπάρχει το Λιγκ Καπ σε εξέλιξη.

Κουίν Οφ Σαόυθ – Μάδεργουέλ

Η πρώτη μας επιλογή είναι από έναν αγώνα, όπου έχει ξεκάθαρο φαβορί, αφού τις ομάδες τις χωρίζει μία κατηγορία. Στα «χαρτιά» τουλάχιστον. Εύκολα κέρδισε (4-1) Την Κέλτις Χαρτς η Κουιν την πρώτη αγωνιστική του ομίλου, όπως και η Μάδεργουελ την Έλγκιν με 2-0 εκτός έδρας.

Στο αποψινό ματς τώρα, οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο και αν παρουσιαστούν σοβαροί, λογικά θα πάρουν αυτό που θέλουν (χωρίς αυτό να σημαίνει, πως οι γηπεδούχοι δεν θα παλέψουν το ματς).

Σε καμία περίπτωση πάντως οι αποδόσεις (1,60-1,65) δεν είναι για ποντάρισμα, αφού οι γηπεδούχοι πέρσι έμειναν τελευταία στιγμή εκτός πλέι όφ ανόδου. Έχουμε να κάνουμε συνεπώς με μία πολλή καλή ομάδα.

Φέτος μάλιστα, έκαναν σημαντικές μεταγραφές που ανέβασαν κατά πολύ το μπάτζετ τους και υπάρχει ποιοτικό σύνολο. Καλύτερο από πέρσι και λογικά θα βάλουν δύσκολα στην Μάδεργουελ.

Έτσι, καλύτερα να μείνουμε μακριά από σημεία  (εξάλλου έχουμε να κάνουμε και με μία διοργάνωση, όπου οι εκπλήξεις είναι πολλές) και θα πάμε στο over 1,5 ημιχρόνου που πληρώνει αρκετά καλά και έχει ελπίδες, βάσει της εικόνας των δύο ομάδων στο πρώτο τους παιχνίδι.

Νταμπάρτον – Ινβέρνες

Περνάμε σε ακόμα ένα παιχνίδι, όπου τις δύο αντίπαλες ομάδες τις χωρίζει μια κατηγορία και το φαβορί (Ινβέρνες) είναι στα «χαρτιά». Οι γηπεδούχοι για τον πρώτο τους αγώνα στον όμιλο έχασαν 0-2 από την Ερντριόνιανς, αλλά το σκορ δεν μαρτυράει την αλήθεια.

Η Νταμπάρτον ήταν πολλή καλύτερη, αλλά άτυχη. Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους, αν και κέρδισαν (2-1) την Μπόνιριγκ Ρόουζ, δεν έπεισαν με την εμφάνιση τους και αν μια ομάδα αδικείται από το τελικό σκορ, αυτή είναι η Ρόουζ.

Γράψαμε πιο πάνω, πως αυτή η διοργάνωση έχει πολλές εκπλήξεις και όχι άδικα. Έτσι, θα πάμε κόντρα στο φαβορί εδώ, μιας και το 1,50-,1,55 είναι για γέλια και θα πάμε στο «αουτσάιντερ» με κάλυψη μάλιστα. Σε καλή απόδοση το 1Χ και πάμε σε αυτό.

Νταντί Γιουνάιτεντ – Πάρτικ Θιλστ

Κλείνουμε με μία αναμέτρηση, όπου είναι εντελώς αμφίρροπη. Με το «αριστερό» μπήκε στην διοργάνωση η Νταντί, αφού ύστερα από μια τραγική εμφάνιση έχασε 0-1 στην Σπαρτανς και έβαλε από νωρίς δύσκολα στον εαυτό της.

Ούτε και η Πάρτικ μπήκε δυνατά στο θεσμό. Μπορεί να μην έχασε (1-1) στο εκτός με την Πίτερχεντ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν καλή. Μάλλον τυχερή θα λέγαμε καλύτερα. Στα του σημείου μας τώρα.

Ήταν ισχυρό σοκ η ήττα στην «πρεμιέρα» για την Νταντί και από πολλή νωρίς άρχισαν οι «μουρμούρες» στο σύλλογο. Έτσι και για να «πέσουν» λίγο οι τόνοι, απόψε η νίκη απέναντι στην Πάρτικ αποτελεί μονόδρομο. Αμφότερες οι δύο ομάδες στον πρώτό τους αγώνα για φέτος, έδειξαν και πολλά αμυντικά κενά. Κάτι που μας οδηγεί σε ένα σημείο και αυτό είναι αμφίσκορο. Επειδή όμως, οι γηπεδούχοι «καίγονται» για νίκη, θα βάλουμε και το 1Χ στο ποντάρισμα μας.

Συνοπτικά προτείνω

21:45 Κουίν Οφ Σαόυθ – Μάδεργουέλ : Over 1,5 ημ. (2,40-2,50)

21:45 Νταμπάρτον – Ινβέρνες: 1X (2,05-2,15)

21:45  Νταντί Γιουνάιτεντ – Πάρτικ Θιλστ: 1X / G /G (2,10-2,25)

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα