Connect with us

Super League

Με το ίδιο νόμισμα

Εμφατική νίκη του Ολυμπιακού μέσα στην Τούμπα με 4-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ, αντίστροφη η εικόνα των δύο ομάδων σε σχέση με τον πρώτο γύρο.

Νέα δεδομένα στη μάχη του πρωταθλητή της Super League έβαλε ο Ολυμπιακός, που ξαναμπαίνει στη διεκδίκηση της κορυφής, δείχνοντας στους ανταγωνιστές του πως δεν πρέπει να τον θεωρούν… ξεγραμμένο, έχοντας πλέον τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του. Ο Ισπανός τεχνικός μετά το νικηφόρο ντεμπούτο του απέναντι στη Φερεντσβάρος, παρουσίασε στην Τούμπα τον καλύτερο φετινό Ολυμπιακό, δείχνοντας πως είχε ετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα για το πρώτο του ντέρμπι στην Ελλάδα.

Ο Ναβάρο άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 29ο λεπτό για να ισοφαρίσει ο Ντεσπόντοφ δέκα λεπτά αργότερα. Ο Ποντένσε με φοβερό σουτ έκανε το 1-2 και η νίκη για τον Ολυμπιακό κλείδωσε στο 83′ και το 90′ με δύο γκολ από τον Ελ Κααμπί.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (72′ Ότο), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (72′ Σβαμπ), Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ (61′ Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (87′ Τζίμας), Σαμάτα (61′ Τόμας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν (87′ Ρέτσος), Κάρμο, Ορτέγκα, Τσικίνιο, Έσε, Όρτα (80′ Ιμπόρα), Φορτούνης (76′ Μασούρας), Ποντένσε, Ναβάρο (76′ Ελ Κααμπί).

Advertisement

Must See

More in Super League