Connect with us

Στοίχημα

Μοιράζουν χρήμα Ισπανία και Πορτογαλία. Απο κοντά και η Αγγλία….

Καλησπέρα φίλοι και καλό τριήμερο να έχουμε. Τριήμερο «φωτιά», όπως θα διαπιστώσετε μόλις δείτε το «μενού» που υπάρχει το ΠΣΚ. Όλα τα πρωταθλήματα είναι σε κρίσιμη «καμπή» και φυσιολογικά οι αποδόσεις έχουν πάρει τα «πάνω» τους. Με Πορτογαλία, Ισπανία και ένα παιχνίδι από τις «μικρές» κατηγορίες της Αγγλίας, θα πάμε να κάνουμε το απόλυτο σήμερα. Αν και στο κουπόνι είχε επιλογές πιο «βατές» για κέρδος, εμείς και σήμερα θα «κολυμπήσουμε» στα πολύ «βαθιά», γιατί απόδοση κάτω από  1,70 ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΠΟΤΕ!  

21:00  Λέστερ U21 – Μάντσεστερ Σίτυ U21

Η πρώτη μας επιλογή έρχεται από την Αγγλία και από παιχνίδι για το πρωτάθλημα της U21. Κρατάτε το αυτό, γιατί είναι πρωταθλήματα που δεν ασχολείται ο πολύς ο κόσμος και πολύ σπάνια βλέπουμε «δράκους» και «μάγισσες». Στο ματς της Λέστερ με την Σίτυ λοιπόν, υπάρχει φαβορί και αυτό είναι οι φιλοξενούμενοι, που είναι πρώτοι στην βαθμολογία. Βέβαια, το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα.

Η Λέστερ πάντως σε αντίθεση με την Σίτυ, είναι στην χειρότερη αγωνιστική και βαθμολογική κατάσταση. Αυτή και η Τότεναμ είναι ισόβαθμες στον «πάτο» της βαθμολογίας. Χωρίς πολλά-πολλά πάμε στο over 2,5 γιατί το «διπλό» είναι στα «τάρταρα» και πάει και πιο κάτω όσο περνάει η ώρα.

21:00 Αρούκα – Πορτιμονένσε

Πάμε στα «σκληρά» τώρα και στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Την Πορτιμονένσε υποδέχεται η Αρούκα και θέλει την νίκη, ώστε να κλείσει τον πρώτο γύρο με απόλυτη επιτυχία. Όχι πως και με ήττα ή ισοπαλία, δεν θα είναι επιτυχία. Έβδομη στην βαθμολογία έχοντας ρεκόρ 6-5-5 με 18-25 και στον ημιτελικό του Λιγκ-Καπ (την Τρίτη παίζει με την Σπόρτινγκ). Αδικείτε από το εκτός έδρας 1-1 με την Τσάβες.

Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους, μετράνε τέσσερα παιχνίδια χωρίς «τρίποντο» και έχουν υποχωρήσει πολύ στον βαθμολογικό πίνακα. Μάλιστα σιγά-σιγά μειώνεται και η διαφορά από τις επικίνδυνες θέσεις. Στο εντός έδρας με την Σάντα Κλάρα την αγωνιστική πέρασε έδειξαν πάλι, πως έχουν πρόβλημα με το γκολ. Βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν παίζουν καλά επειδή δεν σκοράρουν. Υπάρχει και ο παράγοντας ατυχία στην ζωή.

Στα του αποψινού αγώνα τώρα. Οι γηπεδούχοι και όσο και να λέει ο τεχνικός τους, ότι το ματς με την Σπόρτινγκ δεν είναι στο μυαλό τους, μας είναι δύσκολο να το πιστέψουμε. Ομάδες σαν την Αρούκα που «ζούνε» για μία μεγάλη στιγμή (συμμετοχή σε ένα τελικό), όχι μόνο έχουν το μυαλό τους εκεί, αλλά δεν «ξεκολλάει» κιόλας. Επιπλέον αυτές οι ομάδες, πολύ δύσκολα διαχειρίζονται καταστάσεις τέτοιες και πολύ φυσιολογικά πάντως. «Καίγονται» για βαθμούς οι φιλοξενούμενοι και απόψε όλα είναι υπέρ τους. Ρίσκο το «διπλό» βέβαια, όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο, αλλά αν δεν ρισκάρεις…

22:00 Μαγιόρκα – Θέλτα

Με αγώνα από το Ισπανικό πρωτάθλημα θα κλείσουμε τις επιλογές μας και μάλιστα εντελώς αμφίρροπο. Αυτοί πληρώνουν καλά εξάλλου. Ικανοποιητική χρονιά κάνει ως τώρα η Μαγιόρκα. Αν λέγαν στους ανθρώπους της ομάδας από την αρχή της σεζόν και ότι φτάνοντας στο «κλείσιμο» του πρώτου γύρου, θα ήταν πάνω από την μέση της βαθμολογίας, μάλλον θα γελούσαν. Συμβαίνει όμως και με ρεκόρ 6-4-7 και 14-16 είναι ήδη στην δέκατη θέση.

Η Θέλτα τώρα, δεν έκανε καλή αρχή και άργησε κιόλας να βρει ισορροπία. Βελτιώθηκε όμως και τώρα έχει βάλει τα «θεμέλια» για ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να κοιτάξει λίγο πιο ψηλά. Το έδειξε και στην πράξη αυτό, στο εκτός έδρας 1-1 με την Βιγιαρεάλ, όπου άξιζε και με το παραπάνω, να φύγει με την νίκη. Οι γηπεδούχοι πάντως, μεσοβδόμαδα και με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα τους, έχασαν (0-1) από την Σοσιεδάδ και είπαν «αντίο» στο κύπελλο. Δείγμα του πόσο πολύ τους ενδιαφέρει η πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Εκεί, όπου την αγωνιστική που πέρασε, έχασαν πάλι. Αυτήν την φορά από την Οσασούνα. Έτσι, απόψε θα θελήσουν να επιστρέψουν στα «τρίποντα», ώστε να «εδραιωθούν» για τα καλά στην μέση της βαθμολογίας. Η Θέλτα έχει βρει ρυθμό όμως και δεν θα είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος. Ρίχνοντας μια «ματιά» στις αποδόσεις, παρατηρούμε ότι είναι δίκαια μοιρασμένες στο «σετ», με την ισοπαλία, να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό. Η εικόνα της Θέλτα στην Βιγιαρεάλ όμως, όπως και η εικόνα των γηπεδούχων με Οασούνα κυρίως, με βάζει σε δεύτερες σκέψεις. Έτσι, θα πάω στο 2Χ και θα προσθέσω και το αμφισκορο μαζί!

 

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα