Connect with us

Ποδόσφαιρο

Μπορεί να μην υπάρχει το μεγάλο όνομα στα ματς του Κόνφερενς σήμερα, αλλά υπάρχει κέρδος!

Καλημέρα κόσμε και καλές βουτιές να έχετε. Εχθές η στήλη δεν μπόρεσε να κάνει κάτι αξιοσημείωτο αφού με ένα στα τρία δεν μπορούμε να γράψουμε και τίποτα παραπάνω. Κόνφερενς Λινγκ σήμερα στο «μενού» και είναι η ευκαιρία να ξεκινήσουμε ένα σερί καλό, που θα πας αποφέρει κέρδος από εδώ και πέρα. Μόνο κέρδος!

Μπιρκιρκάρα – Μάριμπορ

Την «πάτησε» εν μέρη πριν λίγες μέρες η Μάριμπορ κόντρα στην Μπιρκιρκάρα και δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που θα την έχει πιο άνετη στην σημερινή «ρεβάνς» στην Μάλτα. Το τελικό 1-1 αφήνει ανοικτούς «λογαριασμούς».

Η ομάδα της Κροατίας αν και είχε πολλές εύκαιρές για γκολ δεν τις αξιοποίησε, ενώ μάλιστα σε κάποιες στιγμές του αγώνα έδειξε να υποτιμάει την αντίπαλη ομάδα. Έτσι, βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισέ, αλλά μέχρι εκεί.

Σήμερα πάντως και για να πάρει την πρόκριση θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή. Σαν ομάδα ξεκάθαρα είναι ένα «κλικ» πιο πάνω από την Μπιρκιρκάρα, αλλά αν δεν προσέξει θα βρεθεί στο «κενό». Η ομάδα της Μάλτας έδειξε καλά στοιχεία στον πρώτο αγώνα, για τα δεδομένα της και απόψε στην έδρα τής θα προσπαθήσει για το θαύμα.

Οι Κροάτες πάνε «υποψιασμένοι» πάντως στο σημερινό ματς και θα είναι σίγουρα πιο «σοβαροί». Το εκτός έδρας τέρμα δεν μετράει πλέον και περιμένω ένα ματς, όπως το πρώτο. Να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδού οι φιλοξενούμενοι δηλαδή, με τους γηπεδούχους να αντιστέκονται. Έτσι, ένα ποντάρισμα στ δύο με τρία τέρματα είναι εφικτό και σε καλή απόδοση.

Σεντ Πάτρικς – Ντουντελάνζ

Ακόμα ένα παιχνίδι με ανοικτούς τους «λογαριασμούς» του, στο Κόνφερενς, είναι αυτό της Σεντ Πάτρικς με την Ντουντελάνζ. Μπορεί η Ντουντελάνζ να κέρδισε (2-1) στο πρώτο ματς, αλλά το σκορ την αδικεί. Ήταν πολύ καλύτερη, μιας και  έχανε την μία ευκαιρία την μία μετά την άλλη.

Σκορ «ασφάλειας» δεν πήρε και απόψε στην «ρεβάνς» της Ιρλανδίας θα «υποφέρει» σίγουρα. Η Σεντ Πάτρικς προβλημάτισε πάντως με την εμφάνιση της, αλλά ο τεχνικός της δεν ανησυχεί και δηλώνει σίγουρος για την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Πάμε σε σημείο τώρα. Το ότι αυτή τη στιγμή οι γηπεδούχοι είναι «ζωντανοί» στην πρόκριση, είναι ξεκάθαρα από τύχη. Τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά πλέον απόψε, αφού παίζουν στην έδρα τους που θα είναι «κατάμεστη» και είναι ένα πλεονέκτημα αυτό.

Καλά στοιχεία έδειξαν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ματς και ήταν μια ευχάριστη «έκπληξη» η εμφάνισή που έκαναν. Αν κάνουν το ίδιο παιχνίδι και απόψε μάλιστα, έχουν πολλές ελπίδες να πάρουν την πρόκριση.

Δύσκολα θα κάνει και δεύτερο άσχημο παιχνίδι όμως, η Σεντ Πάτρικς και ειδικά μπροστά το κοινό της. Επειδή έχουμε να κάνουμε με διοργάνωση που γίνονται…διάφορα όμως, θα πάμε στην έδρα με κάλυψη. 1Χ με over 2,5 λοιπόν και πάμε παρακάτω. ΥΓ. Το εκτός έδρας τέρμα δεν μετράει όπως ξέρετε και είναι πολύ πιθανόν να δούμε παράταση στο ματς αυτό.

Ντινάμο Μινσκ – Ζελένιτσαρ

Κλείνουμε τις επιλογές μας για σήμερα με ακόμα ένα παιχνίδι, όπου είναι ανοικτή η πρόκριση, αν και το «ζευγάρι» έχει φαβορί. Το τελικό 2-2 ανάμεσα στις Ζελένιτσαρ και Ντινάμο Μινσκ πριν λίγες μέρες στην Βοσνία, αν αδικεί μία ομάδα είναι το «αουτσάιντερ».

Πολλή καλύτερη η Ζελένιτσαρ στον αγώνα και με πολλές χαμένες ευκαιρίες, αλλά άτυχη. Ακόμα και στα τέρματα που δέχτηκε μάλιστα. Μπορεί να ισοφάρισε με δυο γκολ στα «χασομέρια» του αγώνα, αλλά δεν πρέπει να ξεγελάει κανέναν αυτό.

Στα του σημείου μας τώρα. Ξεκάθαρο φαβορί από την αρχή ήταν οι Λευκορώσοι. Για πολλούς λόγους. Ο πρώτος και ο πιο σημαντικός είναι, ότι είναι σε «φουλ» ρυθμό αγωνιστικό, μίας και το πρωτάθλημα τους είναι σε εξέλιξη.

Ο δεύτερος είναι το ρόστερ τους (καλύτερο από αυτό της αντίπαλης ομάδας), κάτι που παίζει μεγάλο ρόλο σε ομάδες «χαμηλής» δυναμικότητας. Εξάλλου οι ομάδες της Λευκορωσίας και της Βοσνίας δεν «τρομάζουν», αφού έχουμε να κάνουμε με πρωταθλήματα κάτω του μετρίου.

Δύσκολα λοιπόν οι γηπεδούχοι σήμερα θα δείξουν για δεύτερο σερί ματς άσχημο «πρόσωπο» και ας παίζουν σε «ουδέτερο» γήπεδο. Πάντως η Ζελένιτσαρ δεν πήγε στο Μπακού για «τουρισμό» και θα διεκδικήσει ότι της αναλογεί.

Αν παρουσιαστεί όπως στο πρώτο ματς μάλιστα, θα βάλει δύσκολα στην Μινσκ. Ακόμα ένα ματς που «μυρίζει» παράταση βέβαια και αυτός είναι ο λόγος που θα πάω στο φαβορί με κάλυψη. 1Χ με over 1,5 λοιπόν και αναμένουμε….

Συνοπτικά προτείνω

18:00 Μπιρκιρκάρα – Μάριμπορ :2 -3 Goal (1,90-2,05)     

 21:45 Σεντ Πάτρικς – Ντουντελάνζ :1X / Over 1,5 (1,90-2,05)

 20:00 Ντινάμο Μινσκ – Ζελένιτσαρ : 1X / Over 1,5 (1,85-1,95)

 

 

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο