Connect with us

Champions League

Παναθηναϊκός: «Κόπηκαν» Ζέκα, Τσέριν και Αϊτόρ

Ο Παναθηναϊκός δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης (20/7) στην UEFA την ευρωπαϊκή λίστα του για τους δύο αγώνες με την Ντνίπρο στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League (25/7 – 1/8), συμπεριλαμβάνοντας συνολικά 23 παίκτες.

Από την λίστα έμειναν εκτός οι Ζέκα Ροντρίγκες, Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, Άνταμ Τσέριν και Κρίστιαν Γκάνεα, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παίρνει 17 ξένους και 6 γηγενείς παίκτες για την πρώτη σειρά αγώνων με την ουκρανική ομάδα.

Ο Γιοβάνοβιτς έκρινε πως οι Ζέκα και Αϊτόρ είναι ακόμη ανέτοιμοι μετά τις επεμβάσεις που έκαναν προ 8 μηνών στους χιαστούς και δεν «μπήκαν» στην πρώτη ευρωπαϊκή λίστα της σεζόν.

Επίσης, οι Τσέριν και Γκάνεα δεν έχουν επανέλθει στο 100% μετά και τις προβλήματα που είχαν, ο πρώτος από το οστικό οίδημα στο πόδι και ο δεύτερος μετά την περιπέτεια που πέρασε απ’ τα «κατάλοιπα» του Covid.

Στον αντίποδα συμπεριλήφθηκαν στη λίστα τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των «πράσινων», ο Τόνι Βιλένα και ο Τιν Γεντβάι.

Αναλυτικά τη λίστα για τα ματς με την Ντνίπρο συγκροτούν οι εξής παίκτες:.
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Γεντβάι, Σιδεράς, Χουάνκαρ, Μλαντένοβιτς.
ΜΕΣΟΙ: Ρουμπέν, Κλεϊνχέισλερ, Τσόκαϊ, Βιλένα, Μπερνάρ, Τζούριτσιτς, Βέρμπιτς, Παλάσιος, Μαντσίνι.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Σπόραρ, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ.

Ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα δύο αλλαγών στη συγκεκριμένη λίστα έως και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (24/7), δηλαδή πριν απ’ το πρώτο ματς με την Ντνίπρο, ενώ στις επόμενες προκριματικές σειρές μπορεί να αλλάξει εκ νέου, όπως επιθυμεί τη σύνθεση της ευρώ-λίστας.

Advertisement

Must See

More in Champions League