Connect with us

Super League

Μόνος πρώτος ο ΠΑΟΚ

Κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 2-1 στην Τούμπα με δύο γκολ του Ντεσπόντοφ.

Ο “δικέφαλος του βορρά” εμφανίστηκε ψυχωμένος και ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ήταν πιο αποτελεσματικός από τους “πράσινους” και πήρε πολύ σημαντική νίκη στο πρώτο από τα τρία ντέρμπι που θα παίξει στην Τούμπα για το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Το πρώτο γκολ μπήκε στο 37′ από κεφαλιά του Κουλιεράκη αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Ντεσπόντοφ από ασσίστ του Τάισον πλάσαρε ωραία και άνοιξε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με εύστοχο πέναλτι του Μπακασέτα στο 51′, όμως πέντε αργότερα ο ΠΑΟΚ πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου έκρυψαν τη μπάλα με τον Σάστρε να αφήνει τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, μετά την πάσα του Τάισον και ο Ντεσπόντοφ την έστειλε για δεύτερη φορά στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

ΠΑΟΚ(Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Σάστρε, Οζντόεφ (Σβαμπ 88’), Μεϊτέ, Τάισον (Κωνσταντέλιας 71’), Μουργκ (Μάρκος Αντόνιο 78’), Ντεσπόντοφ (Αντρίγια 71’), Τόμας (Τζίμας 88’).
Παναθηναϊκός(Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Mλαντένοβιτς, Ούγκο (Τσέριν 46’) , Γεντβάι, Βαγιαννίδης (Λημνιός 64’), Αράο, Κότσιρας, Αϊτόρ (Τζούρισιτς 46’), Μπακασέτας, Μαντσίνι (Βιλένα 89’), Γερεμέγεφ (Μπερνάρ 46’).

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας η ΑΕΚ κέρδισε τον ΟΦΗ με 3-0, ο Αστέρας Τρίπολης τον Ατρόμητο με 3-1 και ο Ολυμπιακός τον ΠΑΣ Γιάννινα με το ίδιο σκορ.

Advertisement

Must See

More in Super League