Connect with us

Στοίχημα

Να «μαζέψει»ότι μπορεί η Γιουβέντους!

Καλημέρα φίλοι. Η αλήθεια είναι πως για να κάτσω να βρω παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι το σκέφτηκα πολύ. Δεν έχει και τίποτα ιδιαίτερο βέβαια. Ο τρόπος που χάσαμε το απόλυτο εχθές όμως, με «πείσμωσε» αρκετά. Θα παίρναμε πολύ χρήμα από τα χθεσινά σημεία και όποιος είδε τον αγώνα της Μόντσα με την Σαμπτόρια, είδε και την ατυχία μας. Δύο με τρία γκολ το είχαμε. 2-2 ήρθε (σας είχαμε γράψει κιόλας, να μείνετε μακριά από ποντάρισμα των γηπεδούχων). Πως ήρθε αυτό το 2-2;;; Με ένα πέναλτι στην…παράταση. Έξι λεπτά καθυστερήσεις είχε ο αγώνας, στο όγδοο ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι. Οι άλλες δύο επιλογές πάντως, μας πλήρωσαν. Κέρδισε ο Βόλος τον Λεβαδειακό (νίκη του με απόδοση άνω του 3,00 παίζαμε εμείς), κέρδισε (δύσκολα στις καθυστερήσεις) και η Πορτιμονένσε την Πάσος Φερεϊρα (νίκη της παίζαμε στο 2,20). Τα αφήνουμε στην άκρη αυτά όμως και πάμε στο σήμερα!

21:45 Σαλερνιτάνα – Γιουβέντους

Στην πρώτη μας επιλογή δεν θα «ψαχτώ» και πολύ, αφού σε ένα παιχνίδι, σαν αυτό της Γιουβέντους με την Σαλερνιτάνα φαβορί είναι η «κυρία». Ασχέτως με τα προβλήματα που έχει (αφαίρεση βαθμών, απουσίες, προβλήματα στην διοίκηση). Ο μοναδικός «ρεαλιστικός» στόχος των «μπιανκονέρι» είναι το κύπελλο και για αυτόν θα τα δώσουν όλα.

Είναι ήδη στα ημιτελικά, ύστερα από την νίκη με 1-0 στο παιχνίδι με την Λάτσιο. Οι γηπεδούχοι που πλέον απέχουν οκτώ βαθμούς από τις επικίνδυνες θέσεις, ύστερα από την νίκη (2-1) στην Λέτσε, σταμάτησαν και ένα σερί με επτά ματς χωρίς νίκη.

Βλέπω πολλούς να πάνε «κόντρα» απόψε την Γιουβέντους, όχι άδικα πάντως και ειδικά ύστερα από την εντός έδρας ήττα από την Μόντσα με 0-2 την Κυριακή, αλλά η Γιουβέντους είναι η Γιουβέντους και θα βγάλει «αντίδραση» σίγουρα από εδώ και πέρα. Πάμε στο «διπλό» με over 1,5 λοιπόν, χωρίς περεταίρω εξηγήσεις…

21:45 Αλόα – Φόλκερκ

Δεύτερη επιλογή μου για απόψε, είναι από Σκωτία. Ντέρμπι στην «Λιγκ ένα», καθώς Αλόα και Φόλκερκ αντίστοιχα, θέλουν την άνοδο. 13-5-4 με 46-25 για τους φιλοξενούμενους που βρίσκονται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στο μείον «πέντε» από την κορυφή.

11-5-7 με 40-33 για τους γηπεδούχους που βρίσκονται στην πέμπτη θέση. Με «τρίποντο» απόψε πάντως, θα βρεθούν τρίτοι. Εντελώς αμφίρροπη αναμέτρηση η συγκεκριμένη φυσικά και καλύτερα να μείνουμε μακριά από σημείο. Over 2,5 και τίποτα άλλο!

21:45 Μπέρνλι – Ίπσουιτς

Με αγώνα για το κύπελλο Αγγλίας θα κλείσω την «τριάδα» μου και ούτε εδώ σκοπεύω να «ψαχτώ» ιδιαίτερα. Ισόπαλες 0-0 είχαν έρθει πριν λίγες μέρες Ίπσουιτς κα Μπέρνλι στην έδρα της πρώτης, για το κύπελλο, με αποτέλεσμα να έχουμε απόψε επαναληπτικό.

Ομάδα «Πρέμιερ Λιγκ» είναι η Μπέρνλι και ας παίζει στην  «Τσάμπιον Σιπ». Προσωρινά βέβαια, γιατί η άνοδος δεν χάνεται. Εννέα νίκες σερί στο πρωτάθλημα και στο συν δέκα επτά από την τρίτη ομάδα.

Σαφέστατα είναι καλύτερη ομάδα και από την Ίπσουιτς, ενώ ο θεσμός του κυπέλλου την ενδιαφέρει. Θέλει να πάει όσο πιο μακριά γίνεται. Λογικό φαβορί απόψε λοιπόν και δεν θα την «κοντράρω». Θα βάλω κάλυψη όμως, αφού το κύπελλο στην Αγγλία κρύβει «παγίδες». 1Χ με over 1,5 η επιλογή μου εδώ.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα