Connect with us

Στοίχημα

Νιούκαστλ;;; Σοβαρευτείτε παιδία!

Καλημέρα φίλοι μου, καλησπέρα και καλή βραδιά! Πολύ σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει και σήμερα το «μενού» στα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και δύσκολα θα αποφύγουμε το ποντάρισμα σε ορισμένες από αυτές.

Στην Αγγλία η Λίβερπουλ πάει να παίξει στην Νιούκαστλ και με τις αποδόσεις που υπάρχουν δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω. Σοβαρευτείτε λίγο μάγκες! Άλλο Λίβερπουλ και άλλο Νιούκαστλ. Και επειδή βλέπω και πολλούς να «φορτώνουν» τον «άσσο»,  κακό του κεφαλιού σας!

Πάμε Ισπανία μεριά τώρα και σε ένα ματς, όπου και εδώ οι αποδόσεις είναι για γέλια. Βαλένθια εναντίον Οσασούνα και καλύτερα να μην ακουμπήσουμε σημείο. Επικίνδυνοι οι φιλοξενούμενοι και μην ξεχνάτε, πως ακόμα είναι αρχή της σεζόν και οι ομάδες δεν έχουν «κλείσει» καν τα ρόστερ τους. Γενικά, «ψάχνονται».

Στην Γαλλία τώρα, υπάρχει αργά το βράδυ ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον και ας είναι ακόμα αρχή στη χρονιά. Χωρίς νίκη στα πρώτα δύο ματς η Λυών, ταξίδεψε για το «τρίποντο» στην έδρα της επικίνδυνης Νις. Μία Νις, που έχει προβλήματα, αλλά δεν έχει ήττα στα δύο πρώτα της. Πάντως, οι αποδόσεις στους φιλοξενούμενους «εξιτάρουν»!

Συνοπτικά προτείνω

18:30 Νιούκαστλ – Λίβερπουλ : 2 / Over 1,5 (3,20-3,50)

20:30 Βαλένθια – Οσασούνα : G / G (2,05-2,15)

21:45 Νις – Λυών : 2 (3,10-3,35) 

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα