Connect with us

Ποδόσφαιρο

«Τρελές» αποδόσεις σήμερα, τεράστιο κέρδος!

Καλημέρα και καλό ΣΚ φίλοι μου. Τεράστιο σήμερα το κουπόνι και το «μενού» έχει ότι επιθυμεί ο καθένας και η τσέπη του φυσικά. Και λέμε για τσέπη γιατί δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς, πως το στοίχημα είναι απλά διασκέδαση και τίποτα παραπάνω.

Εξάλλου, πλούσιός από τον τζόγο δεν έγινε κανείς. Με τέσσερις επιλογές θα πάμε σήμερα και για μεγάλο κέρδος. Στην Ελλάδα η Α.ΕΚ υποδέχεται τον Πανσερραϊκό, με το μυαλό στον αγώνα της Τετάρτης με την Αντβέρπ, που θα της δώσει το «εισιτήριο» για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ξεκάθαρα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο  λόγο με τον Πανσερραϊκό η ομάδα του Αλμεϊδα απόψε και ειδικά στην έδρα της.

Στην Ιταλία τώρα, η Ρόμα του Μουρίνιο δοκιμάζεται στην Βερόνα, που έχει «χάσει» σημαντικούς παίκτες από πέρσι και δεν αντικαταστάθηκαν. Έτσι, η παραμονή στην κατηγορία είναι ο μεγάλος στόχος. Πάντως, οι «Ρωμαίοι», είναι φαβορί σήμερα ξεκάθαρο.

Στην Γερμανία υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν βάλει ψηλά τον «πήχη». Είναι αρχή όμως και δεν έχουμε εικόνα, τόσο για την Γκλάντμπαχ όσο και για την Λεβερκούζεν. Έτσι, θα μείνουμε μακριά από σημεία.

Τέλος, στην Γαλλία η πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν, δεν έχει αρχίσει καθόλου καλά την χρονιά και με τα προβλήματα που έχει, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, η πάντα επικίνδυνη Λανς, μπορεί να κάνει την «ζημιά»!

Συνοπτικά προτείνω

19:30 Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν: Over 1,5 HT (2,27-2,35)

21:30 Α.Ε.Κ – Πανσερραϊκός : 1 HT / 1 FT / Over 2,5 (2,15-2,30)

21:45 Βερόνα – Ρόμα : 2 / Over 2,5 (3,30-3,55)

22:00 ΠΣΖ – Λανς : 2 (5,40-5,80)

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο