Connect with us

Super League

Ντέρμπι Αιωνίων: Λευκή ισοπαλία στο “Καραϊσκάκη”

Το ντέρμπι των αιωνίων έληξε ισόπαλο δίχως τέρματα, όταν και ο διαιτητής του αγώνα ακύρωσε το γκολ των γηπεδούχων μετά από έλεγχο του VAR. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, αλλά, δεν μπόρεσε να κερδίσει τον αγώνα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα με τον Χάμες Ροντρίγκες να μένει εκτός αποστολής λόγο ενοχλήσεων που είχε μετά από έλεγχο που έκανε πριν το αγώνα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη φάση του αγώνα με τον Μπακαμπού στο 4’, μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε την μπάλα στα πόδια του, ο Παναθηναϊκός απείλησε στο 14’ με τον Παλάσιος, όταν και ισορρόπησε το παιχνίδι. Στο 34’ μετά από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά ο Εμβιλά πήρε την κεφαλιά πάσα, αλλά, απέκρουσε ο Μπρινιόλι στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Λίγο πριν λήξη το πρώτο ημίχρονο, στο 45’ το σουτ του Ροντινέι το έπιασε και πάλι ο Μπρινιόλι.

Στο δεύτερο μέρος, ξανά ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη φάση στο 50′ με τον Κανός, ο Ολυμπιακός μπήκε και πάλι καλύτερα από τον Παναθηναϊκό, αλλά, δεν μπορούσε να βρει τα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν μέχρι και το 75’, ο Τσέριν στο 76’ είχε καλή ευκαιρία να σκοράρει, αλλά, δεν βρήκε στόχο, όπως και στο 79’ μετά από λάθος του Μπα που δεν έδιωξε την μπάλα σωστά. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Κανός στο 83′ αλλά απέκρουσε ο Μπρινιολη, το ίδιο έγινε δυο λεπτά αργότερα και με τον Ελ Αραμπί. Ο Βρουσαι έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό, αλλά, το γκολ ακυρώθηκε μετά από έλεγχο του VAR γιατί στην πρώτη βαθιά μπαλιά ο Ελ Αραμπί ήταν εκτεθειμένος και εν συνεχεία διεκδίκησε την μπάλα. Μετά από την απόφαση του διαιτητή ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή ο οποίος του έδειξε κίτρινη κάρτα. Στης καθυστερήσεις του αγώνα (90’+9), ο Παπασταθόπουλος τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Το 0-0 ήταν και το σκορ της αναμέτρησης. 

Ο Ελ Αραμπί σε θέση οφσάιντ μετά από τον έλεγχο του VAR

O Βαγγέλης Μαρινάκης δέχεται την κίτρινη κάρτα επειδή κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ (81′ Ραμόν), Χουάνγκ, Εμβιλά, Μπιέλ (68′ Μασούρας), Κανός (88′ Βρουσάι), Φορτούνης (81′ Βαλμπουενά), Μπακαμπού (68′ Αραμπί).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδη (60′ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ (72′ Πούχατς), Πέρεθ, Κουρμπέλης (73′ Τσέριν), Παλάσιος, Μαντσίνι, Μπερνάρ, Ιωαννίδη (60′ Σπόραρ).

Advertisement

Must See

More in Super League