Connect with us

Στοίχημα

Ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη, με φόντο το Τσάμπιονς Λιγκ!

Καλημέρα και καλό τριήμερο να έχουμε φίλοι μου. Με τον καλύτερο τρόπο ξεκινάει η στήλη μας, μιας και υπάρχουν ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη. Με Πορτογαλία, Κροατία και Ιταλία θα ασχοληθούμε σήμερα και τα σημεία που έχουμε επιλέξει δίνουν πολύ καλό κέρδος, ώστε να πάμε «ματσωμένοι» στο ΣΚ και όλη την επόμενη εβδομάδα! Μια εβδομάδα που είναι γεμάτη απο αγώνες, τόσο για το Τσάμπιονς Λιγκ όσο και για Γιουρόπα, Κόνφερενς.

19:00 Χαϊντουκ Σπλιτ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ

«Φωτιά» στην κορυφή βάζει απόψε μία ενδεχόμενη νίκη της Χαϊντουκ κόντρα στην «αιώνια» αντίπαλο και μόνιμη πρωταθλήτρια τα τελευταία χρόνια, Ντινάμο. Οκτώ βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που θέλουν με κάθε τρόπο το «τρίποντο». Αν χάσουν πάντως, λένε «αντίο» στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι τώρα, πάνε πιο άνετοι στο ντέρμπι και αν τους έλεγε κάποιος να πάρουν ένα «βαθμό» και να πάνε σπίτι τους, θα λέγανε ναι με μεγάλη ευχαρίστηση. Όχι γιατί είναι καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, αλλά την Τρίτη υπάρχει ο αγώνας με την Μίλαν, για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα κρίνει το αν θα συνεχίσουν στους «16» ή σε Γιουρόπα, Κόνφερενς.

Ουσιαστικά είναι ματς με «μονόπλευρο» ενδιαφέρον από την στιγμή που η πίεση είναι στην Χαϊντουκ. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ψάξει την νίκη και η Ντινάμο. Κάθε άλλο, αφού μιλάμε για ντέρμπι «μίσους». Πάμε στο αμφίσκορο λοιπόν και τίποτα άλλο.

21:45 Γιουβέντους – Έμπολι

Στην Ιταλία τώρα, η «πληγωμένη» από απουσίες, Γιουβέντους, υποδέχεται την Έμπολι και ο στόχος είναι ένας. Η νίκη και τίποτα άλλο, αφού η ομάδα του Αλέγκρι δεν μπορεί να βρει ρυθμό και αγωνιστική ισορροπία από την αρχή της χρόνιας. Τόσο στα εγχώρια όσο και στην Ευρώπη η «κυρία» και παρά το ότι έκανε σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις, απογοητεύει.

Η δύσκολη νίκη επί της Τορίνο με 1-0 την αγωνιστική που πέρασε, ήταν σίγουρα κάτι το θετικό για τον σύλλογο, που έχει μία πολύ κρίσιμη εβδομάδα μπροστά του. Εκτός ότι η νίκη με την Έμπολι είναι «μονόδρομος», για να μην ανοίξει κι άλλο η «ψαλίδα» από τις πρώτες θέσεις, την Τρίτη παίζει και τα «ρέστα» του με την Μπενφίκα για την Ευρωπαϊκή του συνέχεια.

Προέχει η Έμπολι όμως, που έδειξε σημάδια «ζωής» με την νίκη  (1-0)της επί της Μόντσα. Δεν θα είναι εύκολο απόψε το «έργο» της Γιουβέντους, μιας και ο φιλοξενούμενοι πάνε χωρίς άγχος στο ματς και με την «ταμπέλα» του αουτσάιντερ. Το άγχος θα το έχει η γηπεδούχος ομάδα που θα σκέφτεται ΚΑΙ την Μπενφίκα. Χαμηλός ο «άσσος» πάντως, που εκτιμούμε πως θα περάσει εύκολα ή δύσκολα και θα πάμε σε αυτόν με under 3,5., καθώς δύσκολα θα δούμε ανοικτό ματς και από τις δύο ομάδες.

22:15 Πόρτο – Μπενφίκα

Κλείνουμε τις επιλογές μας για σήμερα, με το ντέρμπι της Πορτογαλίας. Ένα ντέρμπι, που και οι δύο ομάδες πιο πολύ έχουν το μυαλό τους, τα προσεχήςπαιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού με νίκες, βάζουν «πλώρη» για τους «16» του θεσμού. Αυτό δεν σημαίνει όμως, πως δεν θα ψάξουν την νίκη απόψε στο μεταξύ τους. Η γηπεδούχος Πόρτο μετράει ένα τρομερό σερί με εννέα ματς χωρίς ήττα από τους «αετούς» (τελευταία νίκη της Μπενφίκα το 2019 εκτός έδρας με 2-1), ενώ και στα μεταξύ τους η παράδοση είναι υπέρ της  με 37-16-16 στο σύνολο και 23-6-5 εντός έδρας, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, μιλάμε για κάτι παραπάνω από «πελατειακές» σχέσεις.

Η Μπενφίκα πάντως και ως στιγμής είναι πρώτη στην βαθμολογία, χωρίς ήττα και στο συν τρία από τους «δράκους» και με καλό ποδόσφαιρο. Κάτι που έλειψε τα προηγούμενα χρόνια. Οι γηπεδούχοι όμως και την δεδομένη χρονική στιγμή, βρίσκονται στα καλύτερα τους αγωνιστικά, αφού μετράνε πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και χωρίς να δεχθούν γκολ μάλιστα. Η παράδοση εδώ είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας για το σημείο που επιλέξαμε, καθώς εκτίμηση είναι, πως δύσκολα θα χάσει η Πόρτο σήμερα. 1Χ με under 3,5 λοιπόν και αναμένουμε….

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα