Connect with us

Αγγλία

Οι οπαδοί των Blyth Spartans δημιουργούν το δικό τους Supporters Trust

Τα πρόσφατα γεγονότα στο ημιεπαγγελματικό σύλλογο από την Βορειοανατολική Αγγλία, Blyth Spartans, έφεραν τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας Green Army, να οργανωθούν και με την βοήθεια του Football Supporters Association αποφάσισαν να μετατρέψουν τον σύνδεσμο τους σε Supporters Trust.

Το FSA είναι ένα εθνικό, δημοκρατικό, αντιπροσωπευτικό όργανο για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου στην Αγγλία και την Ουαλία και ο διευθύνων σύμβουλος Kevin Miles συναντήθηκε πρόσφατα με τους οπαδούς των Spartans σε μια θετική αρχική συζήτηση.

Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι: «Καθώς η πρόσφατη εξαγορά εξακολουθεί να φαίνεται να συνεχίζει να απασχολεί τους περισσότερους οπαδούς μας -ακόμα και εμένα- αρκετοί από αυτούς επικοινώνησαν με τους Green Army και εξέφρασαν τις ανησυχίες τους σχετικά με το νέο καθεστώς και τις πολλές φήμες που κάνουν τον γύρο του κόσμου. Και όπως αναφέρουν στο άρθρο τους «Έτσι μετά από σχεδόν ένα έτος παίζοντας με την ιδέα της ίδρυσης ενός σωστού Supporters Trust, πιστεύουμε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε το επόμενο βήμα και να κάνουμε ακριβώς αυτό, και να δημιουργήσουμε μια πλήρως δημοκρατική οργάνωση που μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες στους οπαδούς μας και να προσπαθήσει να διατηρήσει την επαφή με τον σύλλογο και να είναι υπεύθυνος για τις ενέργειές του στο μέλλον.»

«Τη Μεγάλη Παρασκευή (σημ.: 29 Μαρτίου) συναντηθήκαμε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ένωσης Υποστηρικτών του Ποδοσφαίρου (Football Supporters Association-FSA), Kevin Miles και τον Διευθυντή Δικτύου μας Garreth Cummins, η οποία ήταν μια πολύ θετική εισαγωγική συνάντηση. Μετά τη συνάντηση, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι σκοπεύουμε να μετατρέψουμε το πρόγραμμα μελών των Green Army σε ένα πλήρως ανεπτυγμένο δημοκρατικό και ανεξάρτητο Supporters Trust με την FSA και να συστηθούμε ως Κοινωνία Παροχών της Κοινότητας.» Αναφέρει το άρθρο.

Τα μέλη των Green Army, με ετήσια συνδρομή μόλις 20£ (Σημ.: Περίπου 25€) για τη σεζόν 2024/25, θα πληρώσουν ένα μήνα νωρίτερα για να ξεκινήσουν τη συγκέντρωση κεφαλαίων καθώς οδεύουν προς την απόκτηση της νέας τους ταυτότητας.

Η ιδιότητα μέλους περιλαμβάνει ταξίδια εκτός έδρας με μια έκπτωση, την παραδιακηή καρφίτσα, είσοδο σε κλήρωση για εισιτήριο διαρκείας για την νέα σεζόν, κάρτα μέλους και δωρεάν/μειωμένη είσοδο σε εκδηλώσεις της λέσχης, αλλά και το podcast των Green Army.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο από την επίσημη σελίδα των Green Army εδω ή στα ελληνικά εδω.

Advertisement

Must See

More in Αγγλία