Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ο Νεϊμάρ σκέφτεται την επιστροφή του στη Σάντος

Ο Νεϊμάρ θα μπορούσε να φύγει από την Αλ-Χιλάλ για να επιστρέψει στην  ομάδα όπου ξεκίνησε την Σάντος τον επόμενο χρόνο, σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ στη Βραζιλία.

Ο Νεϊμάρ ήταν στην εντός έδρας νίκη της Σάντος με 1-0 επί της Παλμέιρας στον πρώτο αγώνα του τελικού του πρωταθλήματος της πολιτείας του Σάο Πάολο την Κυριακή 31 Μαρτίου ενώ επισκέφθηκε και τα αποδυτήρια της πρώην ομάδας του μετά τον αγώνα.

Ο 32χρονος είπε στους παίκτες της Σάντος ότι θα σκεφτόταν να επιστρέψει στον σύλλογο όταν λήξει το υπάρχον συμβόλαιό του με την Αλ-Χιλάλ τον Ιούνιο του 2025, ανέφερε η αθλητική εφημερίδα Uol.

Ο διεθνής αστέρας δεν έχει παίξει από τότε που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και μηνίσκου του αριστερού γόνατος στην ήττα της Βραζιλίας με 2-0 από την Ουρουγουάη σε προκριματικό Παγκόσμιο Κύπελλο στις 17 Οκτωβρίου 2023. Ενώ αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο.

Ο πρόεδρος της Σάντος Μαρσέλο Τεϊσέιρα έχει μιλήσει επανειλημμένα για την επιθυμία του να επιστρέψει ο Νεϊμάρ στον σύλλογο που ξεκίνησε την καριέρα του. Ο πρώην φόργουορντ της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν έπαιξε στη Σάντος από το 2009 έως το 2013, βοηθώντας τους να κατακτήσουν τους τίτλους του Copa Libertadores και του Copa do Brasil.

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο