Connect with us

Super League

Ο Ολυμπιακός δεν έχει πει την τελευταία του λέξη στο μεταγραφικό παζάρι

Ο Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό του από τους ομίλους του Champions League και την αστάθεια στους πρώτους αγώνες στο πρωτάθλημα, αλλά και την αλλαγή προπονητή, έχει βαλθεί να τρελάνει τους οπαδούς του με τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα.

Ο Χάνες Ροντρίγκιεζ λογικά χωρίς κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει σημερα 15/09, αφού πρώτα περάσει της καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά.

Σύμφωνα με την γαλλική «Provence», ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα κι από τον Σεντρίκ Μακαμπού της Μαρσέιγ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο 31χρονος επιθετικός δεν υπολογίζεται απ’ τον Ιγκόρ Τούντορ στην ομάδα της Μασσαλίας κι αναμένεται να μείνει ελεύθερος για να υπογράψει με τους “Ερυθρόλευκους”.

Τέλος, ένας παλιός γνώριμος, ο Παϊτίμ Κασάμι (αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό τις σεζόν 2014-17) λογικά θα φορέσει ξανά τα “Ερυθρόλευκα”, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σίρα σε ένα τιτιβισμά του αναφέρει ότι ο Ελβετός μέσος είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Πειραιά. 

Συγκεκριμένα αναφέρει: “Ο Παϊτίμ Κασάμι είναι ένα βήμα από τον Ολυμπιακό σαν ελεύθερος”. 

Advertisement

Must See

More in Super League