Connect with us

Αγγλία

Ο Στήβεν Τζέραρντ βοήθησε οικονομικά την Εθνική Κωφών Γυναικών της Αγγλίας

Η τερματοφύλακας της Εθνικής Κωφών Γυναικών της Αγγλίας, Κλερ Στάνκλιφ, δήλωσε στην Morning Star, ότι ο Στίβεν Τζέραρντ δώρισε 5.000£ στην προσπάθεια συγκέντρωσης οικονομικής ενίσχυσης για να μπορέσει η Εθνική ομάδα να ταξιδέψει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Σεπτεμβρίου στη Μαλαισία.

Η εκστρατεία ξεκίνησε αφού η FA ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι αλλάζει τους στόχους της και η χρηματοδότηση για την Εθνική ομάδα κωφών γυναικών για το ποδόσφαιρο σάλας.

Ο συνολικός στόχος είναι οι 100.000£, με το μισό από αυτό να απαιτείται μέχρι το τέλος Ιουνίου. Έχει δημιουργηθεί μια σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων από το Deaf Sports and Football Foundation και μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 13.000 £, συμπεριλαμβανομένων δωρεών των 5.000 £ από τον πρώην αρχηγό της Αγγλίας και της Λίβερπουλ, Τζέραρντ και τον πρώην διεθνή και αμυντικό της Manchester United, ΓκάριΝέβιλ.

Ο Στάνκλιφ δήλωσε ότι: «Ο Steven Gerrard είναι ο ήρωάς μου. Όταν ήμουν νεότερη ήθελα απλώς να βλέπω τη Λίβερπουλ να παίζει και ο Στίβεν Τζέραρντ ήταν ο παίκτης που ήθελα να γίνω. Είχα τα ίδια παπούτσια με εκείνον, ήμουν κεντρική χαφ τότε και έβαζα γκολ όπως αυτός. Ήθελα να γίνω σαν αυτόν. Πάντα ήθελα να τον γνωρίσω – δεν το έχω καταφέρει ακόμα! Και γνωρίζοντας ότι έχει κάνει δωρεά, είμαι πολύ συγκινημένη.

Ο Νέβιλ βοήθησε ξανά, έχοντας όταν παλαιότερα είχε δωρίσει 20.000 £ για να μπορέσει να ταξιδέψει η Μεγάλη Βρετανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών του 2017 στην Τουρκία.

Η 34χρονη είπε πιστεύει για τον στόχο των 50.000 λιρών, προσθέτοντας: «Έχουμε αυτή τη σελίδα για να συγκεντρώσουμε τα χρήματα, είναι η κύρια βοήθεια μας».

Advertisement

Must See

More in Αγγλία