Connect with us

Super League

Παναθηναϊκός: Νίκησε χωρίς να εντυπωσιάσει την ΤΣΚΑ Σόφιας

Νικηφόρο ήταν το 4ο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του Παναθηναϊκού επί της βουλγαρικής ΤΣΚΑ Σόφιας 1948. Οι «Πράσινοι» επικράτησαν με 1-0 με γκολ του Δημήτρη Καλοσκάμη στο 39’.

Στα αρνητικά του αγώνα ο τραυματισμός του Μπαρτ Σένκεφελντ στο 14ο λεπτό που όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Ο Παναθηναϊκός είχε λίγες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, ενώ οι Βούλγαροι ήταν ποιο έτοιμη με το πρωτάθλημά τους να ξεκινάει στις 14 Ιουλίου.

Μπερνάρ και Μαντσίνι συνδυάστηκαν πολύ ωραία και ο πρώτος βρήκε τον Δημήτρη Καλοσκάμη που έκανε το 1-0 στο 30ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος, οι αλλαγές έριξαν τον ρυθμό του αγώνα και οι η αντίπαλη ομάδα έχασε πολύ καλή ευκαιρία να ισοφάριση στο 72’ όταν η κεφάλια του  Πίσκεβιτς πέρασε ελάχιστα έξω μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η ενέργεια του Κίριλοφ κόντραρε και πέρασε για λίγο έξω από τα δοκάρια του Ξενόπουλου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν (65’ Ξενόπουλος), Βαγιαννίδης (61’ Κώτσιρας) Σένκεφελντ (19’ λ.τρ. Σιδεράς, 80’ Μάγκνουσον), Φικάι (72’ Κάτρης), Χουάνκαρ (72’ Μλαντένοβιτς), Ρουμπέν (72’ Τσόκαϊ), Κλεϊνχέισλερ (80’ Φρόκου), Μαντσίνι (61΄Αϊτόρ), Μπερνάρ (61’ Καμπετσής), Καλοσκάμης (46’ Τζούριτσιτς), Σπόραρ (72’ Μπιλάλ).

Advertisement

Must See

More in Super League