Connect with us

Super League

Παναθηναϊκός: 3χ3 και ντεμπούτο Τζούριτσιτς

Την τρίτη νίκη του σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια επί αυστριακού εδάφους είχε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας της ρουμανικής Πετρολούλ με σκορ 2-0.

Το νέο απόκτημα των «Πράσινων» έκανε και ο Φίλιπ Τζούριτσιτς που εάφησε καλά δείγματα γράφεις.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο 3ο λεπτό είχε την πρώτη του καλή φάση, το ίδιο έγινε στο 9’ και στο 13’ αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ της Πετρολούλ.

Στο 17’ το λάθος στην αμυνα παρά λίγο να δώσει προβάδισμα στους Ρουμάνους αλλά ο Μπρινιόλι μπλόκαρε εντυπωσιακά. 

Οι «Πράσινοι» στο 23’ άνοιξαν το σκορ μετά από συνεργασία Τζούριτσιτς – Κώτσιρα και Βέρμπιτς που ο τελευταίος έφερε την μπάλα μπροστά του και πλάσαρε για να γράψει το 1-0.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο ρυθμός έπεσε πολύ, ειδικά μετά τις μαζικές αλλαγές απ’ τους δύο προπονητές. Στο 75’ ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-0 με τον Βαγιαννίδη που πήρε την ασίστ του Καμπετσή και σούταρε με το δεξί.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι (64’ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (64’ Βαγιαννίδης), Μάγκνουσον (64’ Φίκαϊ), Σιδεράς (70’ Κάτρης), Μλαντένοβιτς (64’ Χουάνκαρ), Τσέριν (44’ λ.τρ. Τρουιγιέ), Τσόκαϊ (64’ Ζέκα), Τζούριτσιτς (46’ Φρόκου, 70’ Κλεϊνχέισλερ), Παλάσιος (64’ Καμπετσής), Βέρμπιτς (64’ Καλοσκάμης), Γερεμέγεφ (70’ Μπιλάλ).

Advertisement

Must See

More in Super League