Connect with us

Στοίχημα

Εμπόλεμη «ζώνη» τα πάντα στην Βάσκο. Σε δύσκολή θέση η Μπάνφλιντ!

Τέταρτη μέρα στην σειρά που η μπάλα πάει δοκάρι και έξω στις επιλογές μας. Σήμερα τα ξημερώματα μάλιστα, ήμασταν απίστευτα άτυχοι και δεν κάναμε το απόλυτο. Πολύ εύκολα πέρασε το αμφίσκορο στο ντέρμπι της Πατσούκα με την Τίγκρες (2-1 κέρδισε η Τίγκρες και πήρε το Σούπερ Καπ), ενώ το «διπλό» της Ιντερνασιονάλ μέσα στην Αμέρικα Μινεϊρο, ήρθε πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό (2-1) σκορ. Μας πλήρωσε μάλιστα σε απόδοση άνω του 3,30!

Η ατυχία πάντως, μας είχε «χτυπήσει» πιο νωρίς στο ντέρμπι ανάμεσα σε Παλμεϊρας και Μποταφόγκο. Σας είχαμε γράψει ότι 1,55 και 1,60 για τους γηπεδούχους, ήταν απλά για γέλια. Έτσι, στραφήκαμε στο γκολ-γκολ, που ένας θεός ξέρει πως δεν ήρθε. Χαμένο πέναλτι για την Πλαμεϊρας δέκα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα και πολλές κλασικές ευκαιρίες. Γκολ δεν πέτυχε η γηπεδούχος ομάδα όμως, με την Μποταφόγκο να παίρνει την νίκη με 1-0!

Μπελγράνο – Μπάνφιλντ

Με Αργεντινή θα κάνουμε την αρχή στις επιλογές μας και δεν θα σας κουράσω σχεδόν καθόλου. Σε τραγική αγωνιστική και βαθμολογική κατάσταση βρίσκεται η Μπάνφιλντ που μετά την ήττα (1-4) από την Ρίβερ, έμεινε «καθηλωμένη» στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, μόλις στο συν «ένα» από την Άρσεναλ.

4-6-10 με 13-26 το ρεκόρ της και τα ξημερώματα στο εκτός έδρας ματς με την πολύ καλύτερη της, Μπελγράνο, έχει πολύ δύσκολο «έργο». Δέκατη με 9-4-7 και 171-17 η γηπεδούχος ομάδα που με νίκη θα βρεθεί έβδομη και στον δρόμο για έξοδο στον Λιμπερταδόρες ή του Σουνταμερικάνα.

Την αγωνιστική που πέρασε πάντως, η Μπλεγράνο έχασε στην Ντεφένσα με 2-0 πολύ εύκολα. Κόντρα στην Μπάνφιλντ όμως και ειδικά μέσα στην έδρα της έχει το «πάνω» χέρι, αφού την δεδομένη χρονική στιγμή, δεν είναι καθόλου καλά αγωνιστικά η αντίπαλος της.

Δίκαιες οι αποδόσεις στο «σετ», αλλά επειδή κάποια στιγμή θα κάνει ένα «ξεπέταγμα» η Μπάνφιλντ, θα πάω στο φαβορί με κάλυψη. Ένα ποντάρισμα στο 1Χ με over 1,5 λοιπόν, είναι εφικτό και σε καλή απόδοση.

Βάσκο Ντε Γκάμα – Κουϊαμπά

Σκηνές πολέμου εκτυλίχθηκαν με την λήξη του αγώνα της Βάσκο με την Γκοϊας. Οι οπαδοί της ομάδας δεν άντεξαν την άσχημη (για πολλοστή φορά) εικόνα και την ήττα (0-1), μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έγινε χαμός. Μέχρι και πυροβολισμοί έπεσαν!

Η ήττα αυτή είχε ως αποτέλεσμα την  απομάκρυνση του Μπαρμιέρι, αφού η ομάδα είναι στην προτελευταία θέση με ρεκόρ 1-3-7, 10-20 τέρματα και μόλις στον συν «δύο» από τον «πάτο» που είναι η Κοριτίμπα.

Η Κουϊαμπά πάντως, βάσει των συνθηκών, αλλά και του ρόστερ που διαθέτει δεν τα πάει και τόσο άσχημα. Κάνει μία πολύ σοβαρή προσπάθεια για την παραμονή της (αυτός ήταν και ο στόχος από την αρχή της χρονιάς εξάλλου) στην κατηγορία και με ρεκόρ 3-3-5 και 9-15 τέρματα, είναι στον συν «ένα» από τις επικίνδυνες θέσεις.

Το αξιοσημείωτο για την Κουϊαμπά είναι, πως και τις τρείς νίκες που έχει στην σεζόν ως τώρα, τις έχει πάρει εκτός έδρας! Έτσι και για να πάμε σε σημείο, η εικόνα που βγάζει στα εκτός η φιλοξενούμενη, η τραγική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση των γηπεδούχων, όσο και το ότι, θα παίξουν χωρίς κόσμο στην έδρα τους, με πάνε προς τα…αριστερά. Ένα ποντάρισμα στο 2Χ με under 2,5 λοιπόν εκτός ότι πληρώνει καλά, είναι και εφικτό.

Κόστα Ρίκα – Παναμάς

Κλείνουμε τις επιλογές μας, με αγώνα για το Gold Cup. Κόστα Ρίκα εναντίον Παναμά στην «πρεμιέρα» τους, στην διοργάνωσή και έχουμε να κάνουμε με ένα παιχνίδι εντελώς αμφίρροπο, αλλά με παράδοση σε ένα σημείο. Στις τελευταίες είκοσι αναμετρήσεις μεταξύ τους, οι «τυπικά» φιλοξενούμενοι, μετράνε ρεκόρ 9-6-5 και έχουν το «πάνω» χέρι.

Φαινομενικά βέβαια. Υπάρχει όμως ένα σημείο, όπου είναι αρκετά συχνό και έχει επιβεβαιωθεί σε έξι σερί ματς. Αυτό είναι το under.

Έτσι και όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κάνεις, έχουμε να κάνουμε με ένα ματς κλειστό και ειδικά τώρα που είναι η πρεμιέρα» τους στον όμιλο και δεν θα θέλουν να χάσουν αμφότερες οι ομάδες. Πάμε στα δύο με τρία τέρματα λοιπόν και τίποτα άλλο.

Συνοπτικά προτείνω

02:00 Μπελγράνο – Μπάνφιλντ: 1X / Over 1,5 (2,10 – 2,20)

03:00 Βάσκο Ντε Γκάμα – Κουϊαμπά : 2X / Under 2,5 (2,40 – 2,55)

03:30 Κόστα Ρίκα – Παναμάς : 2-3 Goal (1,95 – 2,10)

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα