Connect with us

Στοίχημα

«Πιεσμένος» ο Ολυμπιακός. «Άνετη» και με παράδοση στο κύπελλο η Α.Ε.Κ.

Καλημέρα φίλοι μου, δεν μας «πήγε» η μέρα εχθές, αφού από τις δύο επιλογές που είχαμε δεν πέρασε καμία. Στον αγώνα της Σίτι με την Μπάγερν «πέσαμε» έξω, μιας και η μάδα του Γκουαρδίολα κέρδισε εύκολα 3-0 (νίκη της Μπάγερν παίζαμε με over 2,5), ενώ σε αυτόν στην Λισαβόνα, αν και είχε τέρματα δεν μας φτάσανε. Γκολ-γκολ και over 2,5 το είχαμε. 2-0 κέρδισε η Ίντερ. Πάμε στα σημερινά παιχνίδια όμως, εκεί που υπάρχουν σημεία με καλές αποδόσεις, για επιστροφή στα κέρδη.

19:30  Ολυμπιακός – Α.Ε.Κ.

Απογοητευτικός ήταν την Κυριακή το βραδύ στο ματς της χρονιάς ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» στο εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό πήγαν να παίξουν τα «ρέστα» τους για τον τίτλο (αν κέρδιζαν θα πήγαιναν δεύτεροι και στο μείον «τρία» από την κορυφή), αλλά μόνο αυτό δεν έκαναν.

Με «κάτω» τα χέρια έχασαν (0-2) και μάλιστα από το πρώτο ημίχρονο κιόλας. Έτσι, με την ήττα αυτή και στο μείον «έξι», τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο και την Α.Ε.Κ. το πρωτάθλημα «ξεμακραίνει» για την ομάδα του Ανιγκό.

Με την «πλάτη» στον τοίχο είναι και απόψε οι πρωταθλητές, αφού ήττα (0-3) στο πρώτο παιχνίδι από την Α.Ε.Κ. δεν αφήνει σχεδόν καθόλου ελπίδες για πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Η ομάδα του Αλμέιδα τώρα και ύστερα από την εντός έδρας ήττα (1-3) από τον Ολυμπιακό πριν λίγες βδομάδες και το εντός έδρας 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ματς των πλέι-οφ  για το πρωτάθλημα, έχει πάρει «φόρα».

Τρείς σερί νίκες μετράει ο «δικέφαλος» με ΠΑΟΚ, Βόλο εκτός έδρας, με το ίδιο σκορ (1-0) και την Κυριακή το βράδυ 3-1 εντός έδρας επί του Άρη. Αγχωτική νίκη πάντως, αφού μέχρι και δέκα λεπτά πριν την λήξη του ματς και ενώ είχε ευκαιρίες για γκολ, δεν το έβρισκε.

Χάρις την ποιότητα των παικτών που έχει στον πάγκο όμως, το βρήκε (δις) με τον Τσούμπερ, κέρδισε, έμεινε πρώτη και απόψε πάει στον επαναληπτικό με καλή ψυχολογία, «άνετη» και έτοιμη να πάρει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.

Στα του σημείου μας τώρα. Το «βαρύ»0-3 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στους γηπεδούχους που για να διεκδικήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν και για να ανατρέψουν την κατάσταση, θα πρέπει να μπουν από την αρχή με «φόρα». Έτσι, και αλλιως όμως, ο Ολυμπιακός στην έδρα του πάντα «φουριόζος» μπαίνει.

Η «ένωση» και βάση λογικής δεν θα δώσει «γκάζια» στο παιχνίδι της και θα περιμένει τις στιγμές της. Προβληματίζει ο Ολυμπιακός στην άμυνα και αν παρουσιαστεί, όπως και στο ντέρμπι, δύσκολα θα κρατήσει το «μηδέν» πίσω . Ειδικά με την ποιότητα που έχει η Α.Ε.Κ. από τη μέση και μπροστά, όπου δεν είναι σαν τις περασμένες χρονιές.

Οι αποδόσεις στο «σετ» είναι κάπως ισορροπημένες, αφού η «ένωση» δυσκολεύεται πολύ στην συγκεκριμένη έδρα. Για το πρωτάθλημα όμως, γιατί στο κύπελλο τις τελευταίες τέσσερις φορές έχει φύγει «αλώβητη» από εκεί. 1-1 το 2014, 1-2 το 2015 και το 2016 και 0-0 το 2018!

Έτσι, θα πάμε με την παράδοση (του θεσμού) λοιπόν και στο 2Χ με over 1,5 που το βρίσκουμε από 2,25 μέχρι και 2,40!ΥΓ. Στο σύνολο ο Ολυμπιακός και ανεξαρτήτου έδρας υπερέχει με ρεκόρ 78-44-58 και στην έδρα του 45-18-20. 19-8-18 στο Κύπελλο η Α.Ε.Κ και από τέσσερις κατακτήσεις σε μεταξύ τους τελικούς.

22:00 Μίλαν – Νάπολι

Πάμε και στα του Τσάμπιονς Λιγκ τώρα. Το πόσο «βαριά» είναι η «φανέλα» της, στην Ιταλία, έδειξε για ακόμα μία φορά η Μίλαν. Η ομάδα του Πιόλι και έχοντας το ρόλο του «αουτσάιντερ» στο εκτός παιχνίδι πρωταθλήματος, με την κατά πολύ καλύτερη της φέτος, Νάπολι και κόντρα σε όλα, την έκανε «σκόνη και θρύψαλα»πριν λίγες μέρες.

Το έκανε μάλιστα με «εκκωφαντικό» τρόπο. Το τελικό 4-0 άφησε τους πάντες με το στόμα ανοικτό, μιας και η Νάπολι δεν έχει δώσει τέτοια δικαιώματα φέτος. Την Παρασκευή το βράδυ όμως και κόντρα στην Έμπολι δεν μπόρεσε η Μίλαν και το 0-0 την «έριξε» κάπως.

Η ομάδας του Σπαλέτι τώρα και ύστερα από την «τεσσάρα» που δέχθηκε, «ξύπνησε» γρήγορα, κέρδισε εύκολα την Λέτσε με 2-1 και συνέχισε την πορεία προς τον τίτλο. «Στροφή» στο Τσάμπιονς Λιγκ απόψε για την Νάπολι που είναι για πρώτη φορά στην ιστορία της, στους «οκτώ» της διοργάνωσης και θα ψάξει εκδίκηση στο «Μιλάνο».

Το αν θα τα καταφέρει, είναι άλλο θέμα. Υπάρχει εξάλλου και ο επαναληπτικός στην έδρα της. Οι γηπεδούχοι πάντως που μετά από πολλά χρόνια βλέπουν στο…βάθος ημιτελικό με την Ίντερ, δύσκολα θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Θα το παλέψουν και ας είναι καλύτερη ομάδα φέτος η Νάπολι.

Επτά κατακτήσεις  μετράνε οι «μιλανέζοι» και ονειρεύονται την «όγδοη». Ισορροπημένες οι αποδόσεις στο «σετ» πάντως και σε αυτό έπαιξε ρόλο η νίκη της Μίλαν πριν λίγες μέρες. «Μάζεψε» κάπως και το φαβορί που από την κλήρωση κιόλας ήταν η Νάπολι.

Σύμφωνοι, η Νάπολι φέτος είναι η καλύτερη ομάδα στην Ιταλία και με διαφορά. Παίρνει δίκαια τον τίτλο, όπως δίκαια έχει φτάσει ως εδώ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μίλαν όμως, δεν παύει να είναι το μεγάλο «brand-name» στην χώρα και σε τέτοιο επίπεδο, όπου τα λάθη δεν συγχωρούνται, δεν πρέπει να την υποτιμάει κανείς.

Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση, αλλά βάση της εικόνας που είχε στο πρόσφατο με την Νάπολι, απόψε θα πάω προς το μέρος της και με κάλυψη. 1Χ με over 1,5 το σημείο μου, όπου το βρίσκουμε σε τιμές άνω του 2,15.

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι

Για τέλος άφησα τον αγώνα της Ρεάλ με την Τσέλσι. Δεν έχω σκοπό να σας κουράσω σε αυτό το ματς και θα πάω σε σημείο χωρίς πολλά-πολλά. Για την «βασίλισσα», ότι και να γράψουμε θα είναι λίγο. Κάνει «πλάκα» στην διοργάνωση, αφού κάθε χρόνο προσπαθεί να μην το…πάρει, αλλά τα παίρνει. Τα «διπλάσια» τρόπαια απο την Μίλαν έχει!

Για την Τσέλσι πάλι, τι να γράψουμε;; Ούτε οι ίδιοι οι άνθρωποι της δεν πιστευτούν πως έφτασε ως εδώ, με την χρονιά που κάνει.  Δίκαια είναι το φαβορί η ομάδα του Αντσελότι για την πρόκριση στον ημιτελικό, όπως και απόψε. 1,60-1,70 όμως, σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ δεν…..

Δεν μετράει το εκτός έδρας τέρμα, υπάρχει και «ρεβάνς», οπότε πάμε απλά στο over 2,5 και τίποτα άλλο. Στο 1,90 και άνω που υπάρχει είναι μια χαρά σημείο για ποντάρισμα.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα