Connect with us

Europa Conference League

Πρώτο βήμα θετικό, μπορεί την πρόκριση στην Πόλη

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-2 τη Φενέρμπαχτσε στον Πειραιά και αν είναι προσεκτικός στην Πόλη, μπορεί να βρεθεί στα ημιτελικά.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν με φόρα απέναντι σε μία σαστισμένη Φενέρ και με τα γκολ των Φορτούνη στο 8′ και Γιόβετιτς στο 32′ προηγούταν στο πρώτο ημίχρονο. Στο 57′ ο Τσικίνιο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 αλλά δέκα λεπτά αργότερα έγινε η φάση που άλλαξε το ματς. Ο Ρέτσος υπέπεσε σε επιπόλαιο πέναλτι και ο Τάντιτς μείωσε σε 3-1 για να έρθει ο Καβετσί στο 74′ να γράψει το τελικό 3-2. Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι έδειχναν να ξεμένουν από δυνάμεις, με τους Τούρκους να έχουν ευκαιρίες για ακόμα ένα γκολ, “καμπανάκι” πως το ματς στην Κωνσταντινούπολη μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Ροντινέι, Έσε, Τσικίνιο, Μασούρας (Κίνι 87′), Φορτούνης, Γιόβετιτς (Όρτα 84′), Ελ Καμπί (Ελ Αραμπί 87′)

Φενερμπαχτσέ (Καρτάλ): Λιβάκοβιτς, Σογιουντσού, Ροντρίγκο (Μπονούτσι 84′), Σάμουελ, Όστερβολντ (Καντίογλου 45′), Κρούνιτς (Κρούνιτς 62′), Σιμάνσκι, Ζάιτς (Φρεντ 62′), Τάντιτς, Καβετσί, Τζέκο

Advertisement

Must See

More in Europa Conference League