Connect with us

Στοίχημα

Στο….βάθος Ίντερ, για Μίλαν. «Πλάκα» κάνει η Ρεάλ στον Θεσμό. Ακόμα ένα «βήμα» τίτλου απόψε την «Γαλατά»!

Καλησπέρα φίλοι και χρόνια πολλά. Περάσαν και οι γιορτές και πλέον μπαίνουμε για τα καλά σε ρυθμούς καλοκαιριού, όπου τα πρωταθλήματα θα κάνουν μία μικρή «παύση». Βέβαια, μέχρι το καλοκαίρι έχουμε ακόμα δύο μήνες «γεμάτους» ποδόσφαιρο και στοίχημα φυσικά….

20:30 Αλάνιασπορ – Γαλατάσαραϊ

Με «κάτω» τα χέρια έχασε η Αλάνιασπορ (προηγήθηκε κιόλας) την αγωνιστική που πέρασε στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Αντάλιασπορ. Το τελικό 1-3 είναι και ‘τιμητικό» για την ομάδα του Γιανάλ που πλέον μετράει τέσσερα σερί χωρίς νίκη, ρεκόρ 8-8-12 με 41-51 και βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας.

Η διαφορά από τις επικίνδυνες θέσεις είναι στο συν «επτά», αλλά αν συνεχίσει έτσι, είναι άγνωστο αν θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία. Στην αντίπερα όχθη τώρα, η «Γαλατά» πάει «σφαίρα» για τον τίτλο. Η ομάδα του Μπουρούκ έκανε «πάρτι» κόντρα στην Καϊσέρισπορ πριν λίγες μέρες, κέρδισε 6-0, έφτασε στο 21-3-3 με 60-19 το ρεκόρ της, είναι πρώτη και μάλιστα στο συν «έξι» από την δεύτερη Φενέρμπαχτσε.

Τρίτη σερί νίκη ήταν αυτή για την «Γαλάτα» και απόψε με νέο «τρίποντο» φτάνει ένα «βήμα» πιο κοντά στο πρωτάθλημα. Δίκαια είναι και το φαβορί κόντρα στην Αλάνιασπορ οι φιλοξενούμενοι και αν παρουσιαστούν, όπως στα τελευταία τους παιχνίδια θα πάρουν την νίκη και θα πληρώσουν.

Θα παλέψει το ματς η γηπεδούχος, αφού θέλει μία καλή εμφάνιση για να πάρει τα «πάνω» της. Απέναντι τες όμως, θα βρει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, τόσο εκτός έδρας όσο και στο σύνολο. Εφικτό το «διπλό» με under 4,5 και σε τιμές άνω του 1,90 θα πάμε σε αυτό.

22:00 Νάπολι – Μίλαν

Στα του Τσάμπιονς Λιγκ τώρα, έχουμε την μεγάλη μάχη του «Ντιέγκο Μαραντόνα». Να ανατρέψει το 0-1 του πρώτου αγώνα θα προσπαθήσει απόψε Νάπολι και θα έχει στο πλευρό της, τον κόσμο της που θα κατακλίσει την κάθε γωνιά του γηπέδου. Ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα του Σπαλέτι, αφού αν καταφέρει να αποκλείσει την Μίλαν, θα φτάσει για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην ήττα πριν λίγες μέρες στο «Μιλάνο» έχει παράπονα από την διαιτησία. 0-0 το Σάββατο με την Βερόνα εντός έδρα για το πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι, όπου φαινόταν ξεκάθαρα ότι το μυαλό της ήταν στην Μίλαν. Χωρίς αντίκτυπο βέβαια η «γκέλα» αυτή, αφού το πρωτάθλημα δεν χάνεται με τίποτα.

Το μυαλό της στο αποψινό παιχνίδι, είχε και η Μίλαν όμως το Σάββατο στο εκτός έδρα 1-1 με την Μπολόνια. Αν μια ομάδα άξιζε την Νίκη πάντως, ήταν του Πιόλι. Με το 1-0 του πρώτου ματς  «προίκα» οι «ροσονέρο» στην Νάπολι απόψε και την ψυχολογία στα ύψη, βλέπουν στο…βάθος Ίντερ για μία θέση στον μεγάλο τελικό.

Στα του σημείου μας τώρα. Με «νωπές» τις μνήμες από την «τεσσάρα» πριν λίγες βδομάδες, όσο και την ήττα στο πρώτο ματς, η Νάπολι θα ψάξει εκδίκηση και φυσικά την πρόκριση στον ημιτελικό. Σαφέστατα είναι η καλύτερη ομάδα στην Ιταλία φέτος η Νάπολι και αυτή που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Επίσης δεν έφτασε ως εδώ τυχαία, μιας και στον Τσάμπιονς Λιγκ, έχει κάνει σπουδαίας παιχνίδια, έχοντας πάρει μεγάλες νίκες και μάλιστα με αντιπάλους καλύτερους από την Μίλαν.

Στο ποδόσφαιρο βέβαια, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Τις περισσότερες φορές μάλιστα και σε διοργανώσεις σαν το Τσάμπιονς Λιγκ, η «φανέλα» και η εμπειρία, φτάνουν και περισσεύουν για μία ομάδα σαν την Μίλαν, ώστε να πάρει αυτό που θέλει.

«Αουτσάιντερ» πάλι οι φιλοξενούμενοι και εμείς θα πάμε με αυτούς. Από 2.05 ως και 2,25 το 2Χ με under 4,5 και ποντάρουμε σε αυτό χωρίς δεύτερη σκέψη!

22:00 Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης

Στο άλλο ματς της βραδιάς τώρα, η ομάδα που θα πάρει το «εισιτήριο» για τον ημιτελικό είναι με το «ενάμιση» πόδι εκεί και απλά πάει στο Λονδίνο για να το «τσεκάρει». Η νίκη (2-0) της Ρεάλ στον πρώτο αγώνα πριν λίγα βράδια την Μαδρίτη, όσο και η τραγική εικόνα που δείχνει η Τσέλσι εδώ και μήνες, μας δίνουν σημείο. Και δεν χρειάζεται να το «ψάξουμε» και πολύ.

Σε τιμές άνω του 3,60 το «διπλό» με over 2,5 και σε ένα ματς, όπου θα είναι ανοικτό (δεν έχει ελπίδες αν δεν παίξει επίθεση από την αρχή η Τσέλσι εξάλλου), από νωρίς και με την ποιότητα της Ρεάλ, αξίζει το ποντάρισμα. Η «βασιλιά» εδώ και πολλά χρόνια κάνει ότι θέλει στον θεσμό αυτόν!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα