Connect with us

Στοίχημα

Ταμείο με Λιγκ 1!

Καλημέρα κόσμε. Ωραίο θα είναι αυτό το τριήμερο, που ακολουθεί, μιας και το κουπόνι είναι γεμάτο. Φυσικά δεν αναφέρομαι καν στο Μουντιάλ, αφού υπάρχει Λιγκ 1 στην Αγγλία. Εκεί που υπάρχει περισσότερο ενδιαφέρον και βεβαίως, χρήμα!

21:45 Πλίμουθ – Πορτ Βεϊλ

Πρώτη επιλογή για απόψε είναι από τον αγώνα του «Χόουμ Παρκ», ένα γήπεδο πραγματικό «κάστρο». Και πως να μην είναι όταν η Πλίμουθ έχει κάνει το απολυτό σε εννέα παιχνίδια και με τέρματα 19-5. Βέβαια, την έδρα την κάνουν οι ομάδες και η Πλίμουθ στην συγκεκριμένη η κατηγορία και με αυτά που δείχνει ως τώρα είναι μαζί με την Ίπσουιτς ένα «σκαλί» πάνω από τις υπόλοιπές ομάδες.

Η φιλοξενούμενη Πορτ Βεϊλ τώρα, είναι μία από τις εκπλήξεις της κατηγορίας, αφού το ρόστερ της είναι αρκετά «μικρό» και με παίκτες μέτριους σε εμπειρία για την κατηγορία. Εξάλλου, φέτος ανέβηκε σε αυτήν και η παραμονή είναι ο πρώτος και κύριος στόχος. Αν συνεχίσει πάντως έτσι, θα τον πετύχει.  7-5-7 το ρεκόρ της ως τώρα και δικαίως είναι σταθερά στην μέση της βαθμολογίας.

Απόψε πάντως, έχει ένα πολύ δύσκολο «εμπόδιο», αφού οι γηπεδούχοι εκτός ότι στην έδρα τους είναι «αχτύπητοι», μετράνε και σερί 11-4-0  στα τελευταία δεκαπέντε. Σε αρκετά ψηλά «στρώματα» ο «άσσος» και πολλοί θα παραξενευτείτε, αλλά μην ξεχνάτε ότι έχουμε να κάνουμε με Αγγλία, όπου όλα είναι εφικτά. Εγώ θα τον «τιμήσω» πάντως!

21:45 Ίπσουιτς – Φλίτγουντ

Πάμε και στην άλλη δυνατή ομάδα της κατηγορίας, την Ίπσουιτς.  Μπορεί να μην έχει το απόλυτο στην έδρα της (5-3-1), αλλά από την πρωτοπόρο Πλίμουθ την χωρίζουν δύο βαθμοί μόλις. Έτσι, με «τρίποντο» απόψε κόντρα στην αδύναμη Φλιτγουντ και αν γίνει «θαύμα» στο ματς της Πλίμουθ, μπορεί να βρεθεί πρώτη.

Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους, ξέραν από την αρχή της σεζόν ότι θα έχουν ένα πολύ δύσκολο «έργο», όπως και το ότι ανήκουν στο «γκρουπ» των ομάδων που θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία. Περιορισμένο ρόστερ για χαμηλές «πτήσεις» και σίγουρα το αποψινό είναι από τα παιχνίδια «εκτός» προγράμματος που λένε. Δεν σημαίνει πως δεν θα παλέψουν το ματς όμως. Αντιθέτως. Αυτό το κάνουν με όλους μέχρι στιγμής.

Δύσκολα θα πάρουν κάτι και η λογική λέει «άσσο». Με αποδόσεις του 1,36 – 1,40 όμως και σε ματς Αγγλίας, καλύτερα να ψάξουμε κέρδος στο over 2,5, σαν μια πιο ασφαλής και εφικτή επιλογή.

21:45 Μπόλτον – Μπρίστολ Ρόβερς

Και κλείνουμε τις επιλογές μας, με μία εντελώς αμφίρροπη αναμέτρηση. Τόσο η γηπεδούχος Μπόλτον όσο και η Μπρίστολ Ρόβερς ψάχνουν να βρουν μια ισορροπία, σε ότι έχει να κάνει με την αγωνιστική τους εικόνα, αλλά και την βαθμολογική. Θεωρητικά στο αποψινό ματς δίνεται φαβορί η Μπόλτον, αφού είναι στις θέσεις των πλέι-οφ  και στο συν «επτά» από την Μπρίστολ. Η παράδοση όμως λέει άλλα. Αμφίσκορο για να μην έχουμε «θεματάκια» στον «άσσο» του 1.70.  ΥΓ. μην σας ξεγελάει η βαθμολογία, δεν έχουν τεράστιες διαφορές οι δύο ομάδες.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα