Connect with us

Super League

Τα ντέρμπι είχαν Κιτρινόμαυρο χρώμα στην Super League

«Φρένο» στον ΠΑΟΚ έβαλε ο Άρης με την νίκη με σκορ 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, ο Σπόραρ έδωσε την δεύτερη νίκη στον Παναθηναϊκό και τον Φατίχ Τερίμ. Ενώ η ΑΕΚ έφυγε με το «διπλό» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης.»

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κέρδισε 2-1 των Παναιτωλικό, αλλά, τα βρήκε δύσκολα, λυτρωτής ήταν ο Αντράζ Σπόραρ που μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο και σημείωσε και τα δύο γκολ του Παναθηναϊκού, με τον Μλάντεν να μειώνει στις καθυστερήσεις για την ομάδα του Αγρινίου. Αυτή η νίκη τον έστειλε ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο Άρης επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», Σάπι Σουλεϊμάνοφ (46’) και Κίκε Σαβέριο (59’) τα γκολ των γηπεδούχων, ενώ μείωσε ο Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα (75’) για τον ΠΑΟΚ. Ο Άκης Μάντζιος μετά την νίκη του επί του Παναθηναϊκού κατάφερε και κέρδισε και τον πρώην πρωτοπόρο «Δικέφαλο του Βορρά.»

Τη δεύτερη νίκη του στη Super League σημείωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά και το 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης στους «Ζωσιμάδες». Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Χουάν Μιριτέλο (10’), ωστόσο οι γηπεδούχοι έκαναν στην ανατροπή με τους Γιώργο Παμλίδη (32’) και Λεό Μπατίστ (36’).

Ο Ατρόμητος Αθηνών έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Πανθεσσαλικό και τον ΝΠΣ Βόλο. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 2-1 χάρις τα γκολ του Κάρολ Αντζιέλσκι (25’ και 59’), οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 90+7’ με τον Μωραΐτη.

Στης Σέρρες, η τοπική ομάδα ήρθε ισόπαλη με 1-1 με την Κηφισιά. Λυτρωτής της ομάδας ήταν ο νεοαποκτηθέντας Μπετανκόρ που ισοφάρισε για την ομάδα του στο 85’, οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με τον Μπιφούμα στο 43’.

Στο 2ο ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, οι φιλοξενούμενοι με τα δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο των Λιβάϊ Γκαρσία στο 32’ και του Τσούμπερ στο 40’ έφυγαν με το «διπλό» από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για τους γηπεδούχους μείωσε ο Μασούρης στο 44’. Στο δεύτερο ημίχρονο πίεσαν οι Ερυθρόλευκοι, αλλά, δεν κατάφεραν να βάλουν κάποιο γκολ και ο «Δικέφαλος» έφυγε με τους 3 βαθμούς της νίκης

Αύριο 08 Ιανουαρίου, θα γίνει ο αγώνας του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Λαμία.

Αποτελέσματα:

Πηγή: slgr.gr

Βαθμολογία:

1. Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής: i. Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά στους μεταξύ τους αγώνες. ii. Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισόβαθμων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες. iii. Τη διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισόβαθμων. iv. Την καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισόβαθμων. v. Την καλύτερη άμυνα στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισόβαθμων. 2. Σύμφωνα με τις α) υπ’ αριθ. 280/27.10.2023 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, β) υπ’ αριθ. 68/10.11.2023 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων / Ε.Π.Ο., ο αγώνας ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, κατακυρώθηκε υπέρ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, με τέρματα 0-3. Στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Πηγή: slgr.gr

 

Advertisement

Must See

More in Super League