Connect with us

Europa Conference League

Τι έκανες ρε ΠΑΟΚάρα!!

Ο δικέφαλος του βορρά διέλυσε με 5-1 τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και προκρίθηκε πανηγυρικά στους 8 του Europa Conference League.

Οι “ασπρόμαυροι” μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια από το πρώτο δευτερόλεπτο, αποφασισμένοι για τη μεγάλη ανατροπή. Το σκορ άνοιξε ο Μπάμπα με κοντινή κεφαλιά στο 27′, ύστερα από κεφαλιά πάσα του Κουλιεράκη και έξι λεπτά αργότερα ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ με μακρινό σουτ και αφού η μπάλα βρήκε σε πόδι αντιπάλου. Η πλήρης ανατροπή του σκορ ήρθε στο 42′ με κεφαλιά του Μπράντον Τόμας μετά από σέντρα του Τάισον, με την Τούμπα να φλέγεται.

Οι Κροάτες έβγαλαν αντίδραση με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, πήραν την κατοχή και μείωσαν σε 3-1 με σουτ του Χότζα στο 49′.Ο Κοτάρσκι έβγαλε δύο μεγάλες αποκρούσεις στο 56′ και στο 64′ και ο Κουλιεράκης πρωταγωνίστησε και πάλι ανεβάζοντας το δείκτη του στο 4-1 στο 73ο λεπτό, “κλειδώνοντας” την πρόκριση. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζίβκοβιτς στο 88′.

Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου παρέδωσε μαθήματα πνευματικής δύναμης, δείχνοντας να μη “μασάει” πουθένα στο όλο το ματς και αύριο (Παρασκευή) στις 15:00 θα μάθει τον αντίπαλο για τους 8 της διοργάνωσης.

ΠΑΟΚ(Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Βιεϊρίνια (Ότο 77’), Σβαμπ (Οζντόεφ 82’), Μεϊτέ, Τάισον (Ντεσπόντοφ 67’), Κωνσταντέλιας (Μουργκ 77’), Αντρίγια, Μπράντον (Σαμάτα 77’).

Ντιναμό Ζάγκρεμπ(Τζακίροβιτς): Νέβιστιτς, Ριστόφσκι, Πέρκοβιτς (Ογκιγιάρα 80’), Μπερνάουερ Τεοφίλ-Κατρίν, Μίσιτς, Σούτσιτς , Μπατούρινα, Σπίκιτς (Κανέκο 74’), Χότζα (Βίντοβιτς 80’), Πέτκοβιτς.

Advertisement

Must See

More in Europa Conference League