Connect with us

Ολυμπιακοί Αγώνες

Το Κεντρικό Συμβούλιο της FIBA ​​λαμβάνει αναφορές για την προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων

Το Κεντρικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (FIBA) έλαβε εκθέσεις σχετικά με τις προετοιμασίες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και όλα είναι καθ’ οδόν για έναν επιτυχημένο αγώνα μπάσκετ στους Αγώνες. Το παγκόσμιο κυβερνητικό όργανο μπάσκετ ανακοίνωσε εδώ την Παρασκευή (26/4).

Η συνεδρίαση του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε στο Patrick Baumann House of Basketball, τα κεντρικά γραφεία της FIBA, την Πέμπτη (25/4), και παρουσιάστηκαν εκθέσεις των αγώνων μπάσκετ ανδρών και γυναικών, των Ολυμπιακών Προκριματικών Τουρνουά Γυναικών και του Ολυμπιακού Προκριματικού τουρνουά 3×3 Universality.

Οι προετοιμασίες των Προκριματικών Ολυμπιακών Τουρνουά Ανδρών και των Ηπειρωτικών Κυπέλλων της επόμενης χρονιάς συνεχίζονται και την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε εδώ η κλήρωση των προκριματικών τουρνουά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ Γυναικών 2026.

Το Κεντρικό Συμβούλιο έδωσε το πράσινο φως για τροποποιήσεις που πρέπει να γίνουν στους Επίσημους Κανόνες Μπάσκετ, που θα ισχύουν από την 1η Οκτωβρίου 2024, συμπεριλαμβανομένης της διόρθωσης σφαλμάτων και της απόσυρσης της πρόκλησης του προπονητή.

Επίσης, παρέτεινε το τρέχον καθεστώς των δύο Εθνικών Ομοσπονδιών της Ρωσίας και της Λευκορωσίας μέχρι την επόμενη συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου τον Δεκέμβριο του 2024.

Advertisement

Must See

More in Ολυμπιακοί Αγώνες