Connect with us

Super League

Το πανόραμα της 15ης αγωνιστικής της Super League

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός για δεύτερη συνεχόμενη φορά έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας και γλύτωσε την απώλεια βαθμών στο… παρά πέντε.

Ο ΟΦΗ που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 8ο λεπτό μετά την αποβολή του Γιόχου, προηγήθηκε στο 59’ με τον Λάρσον, μετά από έλεγχο στο VAR.

Oι γηπεδούχοι βρήκαν την λύτρωση για ακόμη μια φορά από τον Φώτη Ιωαννίδη στο 90’+7’.

Η ΑΕΚ που βρίσκεται στην 2η θέση με 4 βαθμούς πίσω μετά και την άνετη νίκη της στον Βόλο και τον ΝΠΣ, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και ικανοποίησαν τους περίπου 6.000 φίλους της που ταξίδεψαν για να δουν την ομάδα τους να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να επικρατεί εύκολα με 4-0.

Τα γκολ για τον “Δικέφαλο” τα έβαλαν ο Σίμος Μήτογλου στο 16΄, ο Ομπερλίν Πινέδα στο 30΄, ο Τομ Φαν Βέερτ στο 35΄ και ο Λιβάι Γκαρσία στο 67’.

Εκπληκτικός ήταν και ο Ολυμπιακός στην έδρα του που επικράτησε με 5-0 του Αστέρα Τρίπολης που είχε στον πάγκο του τον υπηρεσιακό τεχνικό Αλέξανδρο Μανιάτογλου, καθώς ο Άκης Μάντζιος θα αναλάβει επίσημα καθήκοντα από την Πέμπτη (29/12).

Τα γκολ για τους “Ερυθρόλευκους” μπήκαν από τους Πεπ στο 4’, Χάμες στο 35’,  Μπακαμπού στο 68’, Γκάρι στο 84’ και Μασούρας στο 90+1’

Ο Ατρόμητος Αθηνών πήρε την ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ και σταμάτησε το σερί των 4 νικών που είχε ο “Δικέφαλος του Βορρά” με ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικό, Βόλο και Παναιτωλικό. 

Τα γκολ πέτυχαν ο Νέλσον Ολιβέιρα, για τους φιλοξενούμενους στο 26’ και ο Αντρέας Κούεν για τους γηπεδούχους, στο 72’.

Ο Λεβαδειακός πήρε σημαντική νίκη επίθεση του Ιωνικού και ανέβηκε στην 11η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν κολλημένοι στην τελευταία θέση με μόλις 8 βαθμούς.

Το γκολ για τον Λεβαδειακός πέτυχε ο Δούμτσιος στο 31’.

Σήμερα (29/12), θα γίνουν οι αγώνες του Άρη με τον Παναιτωλικό και της Λαμίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αποτελέσματα:

Βαθμολογία:

Advertisement

Must See

More in Super League