Connect with us

Τεχνολογία

Το iOS 17.4 Beta προσθέτει μια νέα οθόνη επαλήθευσης στο App Store για την ΕΕ

Ξεκινώντας με την πιο πρόσφατη έκδοση beta του iOS 17.4, η Apple ζητά από τους χρήστες iPhone στην ΕΕ να επαληθεύσουν τις πληροφορίες μιας εφαρμογής πριν την εγκαταστήσουν από το App Store. 

Αυτό το εντόπισε το iSoftware Updates: «Προφανώς στην ΕΕ, υπάρχει ένα επιπλέον βήμα κατά τη λήψη μιας εφαρμογής, έτσι ώστε το App Store να συμπεριφέρεται σαν αγορά τρίτου μέρους (άρα δεν θεωρείται αντιανταγωνιστικό). Είναι μετά τον έλεγχο ταυτότητας με το Face ID. (Υπάρχει στην έκδοση 17.4 beta 4).» Εγραψε στο Χ.

Το iOS 17.4 θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone στην ΕΕ να εγκαθιστούν εφαρμογές από τις λεγόμενες “εναλλακτικές αγορές εφαρμογών” και η οθόνη επαλήθευσης θα εμφανίζεται και σε αυτές. Η Apple πιθανότατα στοχεύει να αποφύγει τις αντιανταγωνιστικές καταγγελίες εμφανίζοντας επίσης την προτροπή στο δικό της App Store, εάν θα παραμείνει στη κυκλοφορία του iOS 17.4.

Η Apple ανακοίνωσε προηγουμένως ότι το iOS 17.4 θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο και οι αλλαγές στο App Store ισχύουν μόνο στις 27 χώρες που αποτελούν μέρος της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας και φυσικά και της Ελλάδας.. Στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα υπάρχει γιατί αποχώρησε από την ΕΕ το 2020.

Με πληροφορίες από MacRumours

Advertisement

Must See

More in Τεχνολογία