Connect with us

Τεχνολογία

Το Rumble ανακοίνωσε την συνεγασία με τον Dave Portnoy και την εκπομπή του Barstool Sports

Μια σημαντική συνεργασία μεταξύ του Rumble και της εκπομπής Barstool Sports, δύο μεγάλων δυνάμεων στον κόσμο του ψηφιακού αθλητισμού ολοκληρώθηκε. Η ταχέως αναπτυσωμενη αναπτυσσόμενη πλατφόρμα βίντεο και πάροχος υπηρεσιών cloud, Rumble ανακοίνωσε χθες 22/1 την συνεργασία της με τον Dave Portnoy και την εκπομπή του με Barstool Sports.

Αυτή η συνέργεια στοχεύει σε μια εκτεταμένη γκάμα αθλητικού περιεχομένου μέσω της εκπομπής του Portnoy. Η συνεργασία δεν σταματά εκεί, καθώς το Barstool Sports έχει επίσης σχέδια να ενισχύσει την ψηφιακή παρουσία της Rumble, εγκρίνοντάς την ως την πλατφόρμα βίντεο που θα χρησιμοποιήσει. Εκτός από την παροχή αυτών των συναρπαστικών πλεονεκτημάτων, και οι δύο εταιρείες θα βοηθήσουν αμοιβαία στην προσέλκυση διαφημιστών στο Rumble, ως μέρος μιας νέας διαφημιστικής συμφωνίας.

Επιπλέον, αυτή η συμμαχία επεκτείνεται στις υπηρεσίες cloud, όπου η πλατφόρμα θα παρέχει στο Barstool Sports βασικούς πόρους, όπως χωρητικότητα δικτύου, αποθήκευση δεδομένων και υπηρεσίες υπολογιστών. Συνεπώς, η συνεργασία καλύπτει πολλούς τομείς, σημειώνοντας σημαντική πρόοδο και για τα δύο μέρη.

Ο Dave Portnoy, ο ιδρυτής της Barstool Sports, εξέφρασε αισιοδοξία για τη συνεργασία, επαινώντας την αφοσίωση το Rumble στον αθλητισμό και στο ευρύ κοινό.

«Είμαι ενθουσιασμένος για τη δέσμευση του Rumble στον αθλητισμό και στη διεύρυνση του κοινού», είπε ο Portnoy. «Με τη δύναμη του Barstool Sports, θα βοηθήσουμε την πλατφόρ μα να είναι ο κορυφαίος παίκτης στο χώρο βίντεο, cloud και ζωντανής ροής».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Rumble, Chris Pavlovski, αναγνώρισε τη σημασία της συμμαχίας. Έδειξε ενθουσιασμό για τη συμμετοχή της Barstool Sports στην ανοδική τροχιά ανάπτυξης του πλατφόρμας.

«Η συνεργασία με την Barstool Sports είναι ένα σημαντικό βήμα στην επιδίωξη της αποστολής μας να συνεχίσουμε να χτίζουμε ένα δίκτυο δημοφιλούς αθλητικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου. Το Rumble αναδεικνύεται γρήγορα ως κορυφαία πλατφόρμα για ηλικίες κάτω των 30 ετών και είμαστε ενθουσιασμένοι που το Barstool Sports αποτελεί σημαντικό μέρος της ταχείας ανάπτυξής μας», δήλωσε ο Chris Pavlovski.

Advertisement

Must See

More in Τεχνολογία