Connect with us

Στοίχημα

Τσάμπιονς Λιγκ είπατε;;; Στην Σκωτία είναι οι ματσάρες απόψε!

Καλημέρα φίλοι και καλή εβδομάδα να έχουμε. Σε μία πολύ  κρίσιμη  «στροφή» είναι τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, όπως και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις που από απόψε κιόλας, υπάρχουν οι επαναληπτικοί για τους «δεκαέξι» του Τσάμπιονς Λιγκ. Με αυτό να ασχοληθείτε εσείς όμως, Εμένα θα μου επιτρέψετε να ασχοληθώ με τις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας (Λιγκ ένα και δύο), όπου υπάρχουν δύο ντέρμπι που θα κρίνουν την άνοδο. Στο «μενού» έχει και ένα ματς για το Κόνφερενς Λιγκ και θα ρίξω μία «ζαριά» σε αυτό…

19:45  Λάτσιο – Άλκμααρ  

Με τον μοναδικό αγώνα της βραδιάς για το Κόνφερενς θα κάνω αρχή. Την πολύ επικίνδυνη Άλκμααρ υποδέχεται απόψε στο «Ολύμπικο» για το πρώτό παιχνίδι της φάσης των «δεκαέξι», η Λάτσιο. Η ομάδα του Σάρι απέκλεισε πολύ δύσκολο στον προηγούμενο γύρο την Κλουζ (1-0), με την νίκη στην έδρα της (0-0) στην Ρουμανία και απόψε χωρίς τον Ιμόμπιλε, θα προσπαθήσει να βάλει «βάσεις» πρόκρισης.

Η ομάδα της Ολλανδίας από την μεριά της, ήταν ασταμάτητη στους ομίλους, όπου με πέντε νίκες και μία ήττα, πέρασε πρώτη και καλύτερη. Και στο πρωτάθλημα δεν τα πάει άσχημα, αφού μετά την νίκη επί της Φίτεσε με 1-0, βρέθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και στο μείον «πέντε» από την κορυφή.

Νίκη και μάλιστα τεράστια πήρε και η Λάτσιο στα «εγχωρία», καθώς πέρασε (νίκη 1-0) από την Νάπολι και είναι τρίτη στην βαθμολογία. Και σε «τροχιά» Τσάμπιονς Λιγκ φυσικά. Στα του αποψινού αγώνα πάντως, δεν θα έχει καθόλου εύκολο «έργο». Η εικόνα της Άλκμααρ φέτος στην Ευρώπη (δώδεκα τέρματα πέτυχε στον όμιλο), όπως και στο πρωτάθλημα, δείχνουν μία ομάδα πολύ δυνατή και ικανή για όλα.

Για μένα πάντως, δεν υπάρχει φαβορί στο «ζευγάρι», αλλά ούτε και στο αποψινό παιχνίδι. Δεν δικαιολογούνται οι τιμές στην Λάτσιο και με την Ολλανδική ομάδα, να έχει πετύχει γκολ στα είκοσι από τα είκοσι δύο της εκτός έδρας ματς, θα πάω στο αμφίσκορο που υπάρχει από 1,90 ως 2,05 στην «αγορά»  και τίποτα άλλο!

21:45 Ντανφέρμλιν – Φόλκερκ

Πάμε στα «σοβαρά» παιχνίδια τώρα. Με ρεκόρ 17-8-1, τέρματα 44-16 η Ντανφέρμλιν είναι πρώτη στην βαθμολογία της Λιγκ «ένα» και ένα από τα δύο μεγάλα φαβορί για άνοδο. Το άλλο μεγάλο φαβορί είναι αποψινή της αντίπαλος. Η Φόλκερκ. Μία Φόλκερκ που «τρέχει» 16-6-4 ρεκόρ με τέρματα 56-27 και είναι δεύτερη στην βαθμολόγια, στο μείον «πέντε» από την Ντανφέρμλιν.

Όπως εύκολα διαπιστώνει κανείς λοιπόν, απόψε θα γίνει μεγάλη μάχη στον αγωνιστικό χώρο. Οι δύο ομάδες είναι σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και τα πάντα είναι ανοικτά. Εύκολη επικράτηση με 2-0 επί της Αλόα για τους γηπεδούχους πριν λίγες μέρες εντός έδρας. Ακόμα πιο εύκολη για την Φόλκερκ με 5-0 επί της Πίτερχεντ.

Αήττητη στην έδρα της η Ντανφέρμλιν που απόψε και η ισοπαλία δεν θα την «χαλάσει». Δεν ισχύει το ίδιο για την Φόκερκ όμως, αφού για να έχει ελπίδες ανόδου, θέλει μόνο νίκη. Έτσι, θα παίξει ανοικτά. Από ένα σημείο και μετά φυσικά. Τρομερές επιθέσεις αμφότερες και το over εδώ είναι μια καλή και εφικτή επιλογή, σε έναν αγώνα no -bet. Από 1,90 έως και 2,05 το βρίσκουμε. Εξαιρετική απόδοση δηλαδή.

21:45 Νταμπάρτον – Στέρλινγκ Άλμπιον

Μένουμε στην Σκωτία και πάμε μία κατηγορία πιο κάτω. Στην Λιγκ «δύο» πιο συγκεκριμένα. 16-5-5- με 40-24 για την Νταμπάρτον και πρώτη στην βαθμολογία, υποδέχεται την δεύτερη, Στέρλινγκ Άλμπιον. 14-6-4 με 48-27 το ρεκόρ της και στον μείον «πέντε» από την κορυφή.

Μιλάμε για μία κατάσταση σε αυτό το παιχνίδι, ακριβώς ίδια με το πιο πάνω. Με τους φιλοξενούμενους να  είναι αυτοί «καίγονται» για την νίκη. Νίκη 2-0 εκτός έδρας επί της Στράνραερ για την Νταμπάρτον, νίκη (εντός έδρας) 3-2 για την Στέρλιγνκ επί της Άλμπιον Ρόβερς.

Πάνω-κάτω περιμένω και εδώ ένα ματς ίδιο με αυτό της Ντανφέρμλιν με την Φόλκερκ. Να είναι «μαζεμένες» μέχρι ένα σημείο οι ομάδες και μετά «φουλ» επίθεση. Πάμε και εδώ στο over λοιπόν  (από 1,85 μέχρι και 2,00) και τίποτα άλλο!

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα