Connect with us

Στοίχημα

«Φουλ» επίθεση η Χαρτς. «Τρένο» η Στιβενεϊτζ!

Καλησπέρα φίλοι μου, ποιος θα το έλεγε ότι θα χάναμε το απόλυτο εχθές από τον παιχνίδι που ήταν το πιο σίγουρο στο δελτίο μας και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο που ήρθε. Φαβορί ξεκάθαρο για χίλους και πλέον λόγους ήταν η Νοτς Κάουντι στο εκτός με την Όλνταμ, αλλά έμεινα στα «χαρτιά». Το τελικό 2-2 μας έστειλε, αφού το είχαμε «διπλό» με γκολ. 0-0 ημίχρονο, 1-2 σε δέκα λεπτά στο δεύτερο και όλα έδειχναν ταμείο.Ένα «αστείο» όμως γκολ ,που δέχθηκε η Κάουντι δέκα λεπτά πριν το τέλος ήταν αρκετό για να μην πάρουμε το σημείο. Τα άλλα δύο  πάντως, πέρασαν σχετικά εύκολα. Πάμε στα σημερινά τώρα, εκεί που υπάρχουν σημεία για κέρδος, εφικτά. Αγγλία και Σκωτία στο «μενού» μας!

17:00 Χαρτς – Χιμπέρνιαν

Αρχή θα κάνουμε με Σκωτία και το παιχνίδι τη Χαρτς με την Χιμπέρνιαν. Της «φορμαρισμένης» εδώ και καιρό Χαρτς, που πριν λίγες μέρες και παίζοντας «φουλ» επιθετικό ποδόσφαιρο, κέρδισε 3-2 εκτός έδρας την Σεντ Τζόστον και «εδραιώθηκε» στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι τώρα, «έχασαν» την μπάλα (όπως αναμενόταν φυσικά) στο εντός έδρας με την Σέλτικ και με την «τεσσάρα» που «άρπαξαν», έμειναν κάτω από την μέση της βαθμολογίας. Μπορεί να ήταν δύσκολο το ματς με τους «κέλτες», αλλά η άμυνα τους εξακολουθεί να μην «στρώνει». Έχει δεχθεί τριάντα τέρματα σε δεκαεννέα παιχνίδια.

Στο σημερινό παιχνίδι τώρα και με την Χαρτς, αν παρουσιάσουν «χαλάρωση» αμυντικά πάλι και με τον τρόπο που παίζουν οι γηπεδούχοι, θα φύγουν πάλι με «σκυμμένο» το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο. Το «μομέντουμ» την δεδομένη χρονική στιγμή είναι με την Χαρτς λοιπόν, οι αποδόσεις όχι όμως, Πάμε στο over 2,5 και τίποτα άλλο.

17:00 Ερντριόνιανς – Εντιμπούργκ

Από Σκωτία και η επόμενη επιλογής μας και πιο συγκεκριμένα από την Λιγκ 1. Στο παιχνίδι της Ερντριόνιανς με το Εντιμπούργκ και βλέποντας τις αποδόσεις, με πιάσανε τα γέλια. 1.55 και 1.60 στους γηπεδούχους;; 11-2-6 με 37-26 τέρματα και στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας οι φιλοξενούμενοι, πέμπτοι με 8-5-5 και 33-25 οι γηπεδούχοι. 2Χ με over 1,5  λοιπόν και πάμε παρακάτω!

17:00 Στιβενεϊτζ – Τζίλιγχαμ

Τρίτη και τελευταία για σήμερα επιλογή μας, είναι από Λιγκ 2, αλλά της Αγγλίας. Με «σπασμένα» τα φρένα προς την άνοδο «τρέχει» η Στιβενεϊτζ, που την αγωνιστική που πέρασε, ήταν «αέρας» στην έδρα της Κρόουλι, με το τελικό 3-1 να την αδικεί κιόλας.

Βίος αντίθετος η Τζίλιγχαμ πάντως, που με 2-8-12 και 7-27 τέρματα, είναι στον «πάτο» της βαθμολογίας και ήδη κάνει «σχέδια» για την επόμενη χρονιά και την πιο κάτω κατηγορία. Στην ήττα 1-2 από την Σατόν πριν λίγες μέρες, ήταν τραγική. Φαβορί οι γηπεδούχοι και χωρίς πολλά-πολλά θα πάμε σε αυτούς. 10-1-1 με 23-6 εντός και ο «άσσος» με over 1,5, είναι κάτι παραπάνω από εφικτός.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα