Connect with us

Στοίχημα

Με «χίλια» προς τον τίτλο «τρέχει» η Α.Ε.Κ.

Καλημέρα φίλοι. Οι γιορτές τελείωσαν σχεδόν και τα πρωταθλήματα όλα είναι και πάλι στις επάλξεις. Βασικά ένα μικρό «ρεπό» πήραν (εκτός των Άγγλων) λόγο πρωτοχρονιάς και ξανά «πιάνουν» δουλειά». Στα χθεσινά παιχνίδια τώρα και οποίος τα είδε, έχει εμπεδώσει το πόσο άτυχοι ήμασταν και δεν κλείσαμε «τριάδα». Η Χαρτς μας πλήρωσε με το over 2,5 (έστω και στα χασομέρια), αλλά δεν έκανε το ίδιο η Στιβενεϊτζ. Κέρδισε, όπως σωστά προβλέψαμε την Τζίλιγχαμ, αλλά με το «φτωχό» 1-0. Σε ένα παιχνίδι μάλιστα, που θα μπορούσε χωρίς υπερβολή να πετύχει τουλάχιστον τρία με τέσσερα τέρματα. Για την ιστορία, νίκη με over 1,5 το είχαμε. Στο τρίτο παιχνίδι τώρα, σε αυτό που έδωσε εκτός έδρας η Εντιμπούργκ (κέρδισε 5-3 με ανατροπή μάλιστα) με την Ερντριόνιανς, την ώρα που ο «άσσος» είχε φτάσει ακόμα και στο 1,40, εμείς το παίξαμε 2Χ με over 1,5 και πληρωθήκατε  αν το παίξατε μονό!

20:00 ΠΑΣ Γιάννενα – Α.Ε.Κ.

Πρώτη επιλογή μας για σήμερα, είναι από Ελλάδα και τον εντός έδρας παιχνίδι του τοπικού ΠΑΣ με την Α.Ε.Κ. Η ομάδα του Σταϊκου, την αγωνιστική που πέρασε, πήρε ακόμα έναν πολύτιμο βαθμό στη προσπάθεια που κάνει για να «ξεκολλήσει» από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας. Το εκτός έδρας 1-1 στην Λαμία, ήταν απολύτως δίκαιο για τον ΠΑΣ και ήταν το δεύτερο ισόπαλο παιχνίδι στην σειρά (είχε προηγηθεί το εντός 2-2 με τον Ολυμπιακό).

Η «ένωση» τώρα, με το επιβλητικό 4-0 στον Βόλο πριν λίγες μέρες, έδειξε για ακόμα μία φορά, πως αυτήν την στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και με το καλύτερό ποδόσφαιρό κατά γενική ομολογία. Εξάλλου αυτό δείχνει και σερί που έχει χωρίς ήττα (τελευταία ήταν από τον Παναθηναϊκό τον Σεπτέμβριο), όπως και τα ρεκόρ της . 11-2-2 με 30-5 τέρματα, έχοντας την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη!

Στα του τζόγου τώρα. Η ποδοσφαιρική λογική, το «μομέντουμ», η παράδοση (τέσσερα διπλά σερί η Α.Ε.Κ.) στην έδρα του ΠΑΣ και η τρομερή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του Αλμεϊδα, δεν μας αφήνουν και πολλές επιλογές στο τι θα ποντάρουμε. Με νίκη ο «δικέφαλος» θα μείνει στο μείον «τέσσερα» από τον Παναθηναϊκό (που λογικά θα έχει εύκολο απόγευμα στην Λιβαδειά) και θα τον περιμένει την Κυριακή στην έδρα της, για να βάλει «φωτιά» στο πρωτάθλημα.

Λογικό επίσης είναι, το να προσπαθήσει να «καθαρίσει» νωρίς την «μπουγάδα» η Α.Ε.Κ. και να κάνει συντήρηση δυνάμεων. Με την εικόνα που βγάζει ως τώρα και την επιθετική της «τριάδα» μπροστά να κάνει «όργια», θα το πετύχει νομίζω και εύκολα για να πληρωθούμε. «Διπλό» από ημίχρονο με over 1,5 και πάμε παρακάτω!

21:45 Λέστερ – Φούλαμ

Πάμε Αγγλία τώρα και στον «κομβικό» αγώνα της Λέστερ με την Φούλαμ. Την «ανεβασμένη» Φούλαμ, που μετά την διακοπή λόγο Μουντιάλ, έχει μπει «αγριεμένη». Δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Σίλβα, με την πιο πρόσφατη, αυτήν (2-1) εντός έδρας με την Σαουθάμπτον και λίγες μέρες νωρίτερα, εκτός έδρας με 3-0 επί της Κρύσταλ Πάλας.

Οι νίκες αυτές έφεραν την ομάδα του Λονδίνου πάνω από την μέση της βαθμολογίας και με νέο «τρίποντο» απόψε, θα την βάλει για τα καλά στον δρόμο της Ευρώπης. Η Λέστερ τώρα και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λίβερπουλ και με τα πολλά προβλήματα που είχε και έχει ακόμα, δεν τα πήγε άσχημα. Προηγήθηκε νωρίς, αλλά με δύο αυτογκόλ, είδε για ακόμα μία φορά, να χάνει ματς ενώ έχει πάρει το προβάδισμα.

Δίκαιη η ήττα (1-2) πάντως, μιας και η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη. Το πάλεψαν οι «αλεπούδες» πάντως, όπως και όλα τα παιχνίδια τους σχεδόν ως στιγμής. Κρίσιμο παιχνίδι  το αποψινό για την ομάδα του Ρότζερς. Αν χάσει, θα υπάρξουν εξελίξεις, όπως και βαθμολογική «κατρακύλα», μιας και θα βρεθεί σε απόσταση «αναπνοής» από τον «πάτο». Αν κερδίσει όμως, θα γυρίσει ο «διακόπτης», αφού αυτά τα ματς (με ομάδες ίδιας δυναμικότητας) είναι αρκετά για να πάρει «μπροστά» μία ομάδα που έχει στόχους, αλλά και ατυχίες (πολλοί τραυματισμοί).

Την δεδομένη χρονική στιγμή οι φιλοξενούμενοι «πατάνε»  καλύτερα, έχουν βρει έναν ρυθμό και έχουν για οδηγό τον «καυτό» Μίτροβιτς, που βάζει το ένα γκολ πίσω από το άλλο. Το να κάνει μία ομάδα σαν την Φούλαμ όμως, τρείς νίκες σερί στην «Πρέμιερ Λιγκ», είναι σπάνιο φαινόμενο και εξαιρετικά δύσκολο. Πόσο μάλλον, όταν αυτό είναι το τέταρτο ματς σε δέκα μέρες, στα «κόκκινα» για αυτήν. «Καίγονται» οι γηπεδούχοι για νίκη και θα ρισκάρω σε ποντάρισμα πάνω τους, αφού αν βγάλουν εικόνα όπως αυτήν με την Λίβερπουλ, τουλάχιστον δεν θα χάσουν και θα μας πληρώσουν. 1Χ με over 1,5 και αναμένουμε…

21:45 Άρσεναλ – Νιούκαστλ

Για τέλος άφησα το παιχνίδι της Άρσεναλ με την Νιούκαστλ. Τις δύο ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς  ως στιγμής. Πρώτη με 14-1-1 και 40-14 τέρματα η ομάδα του Αρτέτα, Τρίτη με 9-7-1 η Νιούκαστλ. Δεν θα μπω καν σε ανάλυση για το ματς αυτό, αφού είναι ομάδες ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο. Ούτε φυσικά θα πάω σε σημεία. Γρήγορες ομάδες αμφότερες που στηρίζονται, κυρίως στα «άκρα» τους, ώστε αν βρούνε φάσεις για γκολ. Over 10,5 στα κόρνερ και τα λέμε!

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα