Connect with us

Στοίχημα

Χαμηλές αποδόσεις στα φαβορί. Στα γκολ για κέρδος!

Άντε τώρα να βρει κάποιος άκρη με τα παιχνίδια που έχει σήμερα στο κουπόνι. Και πως να βρει δηλαδή, όταν έχουμε να κάνουμε με Εθνικές ομάδες. Τρία παιχνίδια σήμερα, χωρίς πολλά-πολλά και πάμε για κανένα μπάνιο, αφού τα «σοβαρά» παιχνίδια, αρχίζουν τέλος του μήνα, με προκριματικά για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

21:45 Γιβραλτάρ – Γαλλία

Αρχή θα κάνουμε με παιχνίδι, από τον όμιλο της Εθνικής μας και μάλιστα με ντέρμπΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Το «μεγαθήριο» Γιβραλτάρ αντιμετωπίζει απόψε η Γαλλία και ήδη οι Γκριεζμάν, Εμπαπέ, κ.λ.π. έχουν φορέσει τις «πάνες» τους. Λέω να μην πάω στο φαβορί που είναι το Γιβραλτάρ απόψε και να ψάξω κέρδος στα γκολ εδώ. Πληρώνει καλά το  over 5,5 και θα το τιμήσω!

21:45 Ανδόρα – Ελβετία

Συνεχίζουμε με ακόμα ένα πολύ δυνατό παιχνίδι (ΧΑΧΑΧΑΧ), αυτό ανάμεσα σε Ανδόρα κι Ελβετία. Οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν την έκπληξη και να μην τερματίσουν…τελευταίοι στον όμιλο, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο την πρώτη που θα τους δώσει απευθείας την πρόκριση στα τελικά του EURO. Εντάξει, να το σοβαρέψουμε λίγο το πράγμα εδώ.

Ξεκάθαρο φαβορί οι Ελβετοί που για να μην πάρουν την νίκη απόψε θα πρέπει να «αυτοκτονήσουν». Από αυτούς εξαρτάται και το πως θα πάει το παιχνίδι. Το «διπλό» με over 3,5, νομίζω είναι μία πολύ καλή επιλογή για ποντάρισμα και σε καλύτερη απόδοση, από οποιοδήποτε άλλο σημείο.

21:45 Μάλτα – Αγγλία

Κλείνουμε με το παιχνίδι της «λούζερ» εδώ και πενήντα επτά χρόνια, Αγγλίας, σε κάθε διοργάνωση. Στην Μάλτα θα συνεχίσουν την πορεία τους για μία ακόμα αποτυχημένη προσπάθεια σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης και θέλουν νίκη με θέαμα μαζί. Ήδη μετράνε δύο στα δύο στον όμιλο τους  και με νίκη απόψε, θα αφήσουν την Ιταλία έξι βαθμούς πίσω.

Η Μάλτα πάντως είναι ασταμάτητη για ακόμα μία φορά σε προκριματικά. «Μηδέν» βαθμούς σε δύο παιχνίδια και την τελευταία θέση την έχουν «καπαρώσει»! Να σοβαρευτούμε λίγο τώρα όμως. Λόγο για φαβορί δεν κάνουμε. Ξεκάθαρο οι Άγγλοι. Χαμηλές οι αποδόσεις όμως και θα πάμε με το γκολ εδώ. Ένα ποντάρισμα στα τέσσερα με έξι τέρματα, είναι ένα καλό σημείο για ποντάρισμα και εφικτό.

Συνοπτικά προτείνω

21: 45  Γιβραλτάρ – Γαλλία  : Over 5,5 (2,30 – 2,40)

21: 45  Ανδόρα – Ελβετία : 2 / over 3,5 (1,70 – 1,80)

21: 45   Μάλτα –  Αγγλία : 4-6 goal (2,50 – 2,60)

 

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα