Connect with us

Premier League

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πιστεύει στον Steve Cooper για να εξασφαλίσει την παραμονή 

Ο ιδιοκτήτης της Nottingham Forest, Βαγγέλης Μαρινάκης, έβαλε τέλος στις εικασίες για το μέλλον του μάνατζερ Steve Cooper, επιβεβαιώνοντας ότι ο Ουαλός θα παραμεινει στον παγκο της ομαδας. 

Ο Cooper είχε δεχτεί αρκετή κριτική μετά την ήττα της ομάδας του με 2-1, η τέταρτη σερί ήττα της Forest στο πρωτάθλημα εκτός έδρας τους άφησε πάνω από τους τρεις τελευταίους.

Ο Μαρινάκης έχει κινηθεί γρήγορα για να βοηθήσει στη σταθεροποίηση του συλλόγου με εννέα αγώνες να απομένουν, δίνοντας την υποστήριξή του στον Cooper εν μέσω “ψευδών και ενοχλητικών ρεπορτάζ στα μέσα ενημέρωσης”.

Ο Έλληνας ιδιοκτήτης ανέφερε σε δήλωσή του: «Κανείς δεν αρνείται ότι ο σύλλογός μας βρίσκεται σε δύσκολη θέση στην Premier League, αλλά θέλουμε να τερματίσουμε τις εικασίες και τις ψευδείς και ενοχλητικές αναφορές στα μέσα ενημέρωσης για να επιβεβαιώσουμε ότι ο Steve Cooper παραμένει ο προπονητής μας. Όλοι είμαστε απογοητευμένοι με τις πρόσφατες εμφανίσεις και είναι πολύ σαφές ότι πρέπει να γίνει πολλή σκληρή δουλειά για να αντιμετωπιστεί επειγόντως αυτό. Τα αποτελέσματα και οι επιδόσεις πρέπει να βελτιωθούν άμεσα. Τώρα είναι η ώρα για όλους όσοι συνδέονται με τον σύλλογο μας, από εμάς ως ιδιοκτήτες, μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, τους οπαδούς μας, το προσωπικό μας , τους προπονητές και τους παίκτες – να ενωθούμε και να αγωνιστούμε για να εξασφαλίσουμε την κατάσταση μας στην Premier League. Δεν μπορεί να υπάρχει χρόνος για περισπασμούς, φήμες και εικασίες. Υπάρχει μόνο χρόνος για σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα, δέσμευση από τον Steve και τους παίκτες να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε και, φυσικά, τη συνεχή υπέροχη υποστήριξη των οπαδών της Νότιγχαμ Φόρεστ».

Ο Cooper, ο οποίος οδήγησε τη Forest στην άνοδο στην πρώτη κατηγορία με τη νίκη στον τελικό των πλέι οφ του Πρωταθλήματος της περασμένης σεζόν, υπέγραψε νέο συμβόλαιο τον περασμένο Οκτώβριο.

Επέμεινε μετά την ήττα της ομάδας του στο Elland Road ότι δεν ανησυχούσε για το μέλλον του.

«Σέβομαι την ερώτηση και την καταλαβαίνω 100 τοις εκατό, αλλά δεν είμαι ο τύπος που σκέφτεται έτσι», είπε.

«Πάντα σκέφτομαι το μεγαλύτερο καλό του συλλόγου, οπότε κάθε είδους ανησυχία, απογοήτευση, απογοήτευση που νιώθω αυτή τη στιγμή είναι το γεγονός ότι η Forest έχασε ένα παιχνίδι στο οποίο θα μπορούσε να τα πάει πολύ καλύτερα.

Advertisement

Must See

More in Premier League