Connect with us

Στοίχημα

«Άναρχες» Λέστερ και Έβερτον. Δύσκολο το«έργο» της παραμονής!

Δεν μας έκαναν την χάρη Πόρτο και Μποαβίστα εχθές στο ντέρμπι του Οπόρτο και μας στέρησαν το απόλυτο. Η Πόρτο κέρδισε (1-0) βέβαια, αλλά εμείς το σημείο που είχαμε επιλέξει ήταν το over 1,5 ημιχρόνου. Πέσαμε πολύ έξω πάντως, αφού το πρώτο ημίχρονο ήταν «σούπα». Οι άλλες δύο επιλογές μας και όπως πάντα, πέρασαν σχετικά εύκολα.

Αναφέρω την λέξη σχετικά εύκολα, καθώς η Λίβερπουλ, αν και βρισκόταν μόλις στο 15ο λεπτό μπροστά στο σκορ 3-0 κόντρα στην Τότεναμ, τα «μούσκεψε», είδε τα «σπιρούνια» να ισοφαρίζουν στο 90ο λεπτό, αλλά με ένα γκολ στις καθυστερήσεις πήρε την νίκη 4-3 σε ένα ματς «θρίλερ» και μας πλήρωσε στον «άσσο» με over 2,5. Το ντέρμπι στην Τουρκία μας πλήρωσε πολύ εύκολα, αφού η Μπεσίκτας κέρδισε 3-1 την «Γαλατά» και το over 2,5 που είχαμε επιλέξει, επιβεβαιώθηκε.

19:00 Ουίπεστ – Φερεντσβάρος

Η πρώτη μας επιλογή για σήμερα έρχεται από την Ουγγαρία. Στην έδρα της Ουιπέστ δοκιμάζεται απόψε η Φερεντσβάρος και με νίκη «καπακώνει» τον τίτλο σχεδόν. Στο συν «έξι» από την δεύτερη Κεσκεμέτι οι φιλοξενούμενοι που «τρέχουν» ρεκόρ 17-6-5 με 55-25.

Την αγωνιστική που πέρασε  κέρδισαν δύσκολα εκτός έδρα την Βάασας με 1-0 σε ένα ματς, όπου είχαν και πολύ τύχη. Οι γηπεδούχοι τώρα και από την μεριά τους, πήραν σπουδαίο «διπλό» στην Χόνβεντ, βρέθηκαν στην έκτη θέση και στο μείον «εννέα» από την τρίτη που οδηγεί στην Ευρώπη, αλλά μην γελιόμαστε, δύσκολα θα καλύψει αυτήν την διαφορά.

Στο 10-7-11 με 36-47 το ρεκόρ της μετά το 1-0 στην Χόβεντ. Κόντρα στην αποψινή τους αντίπαλο τώρα και όταν την υποδέχονται «σπίτι» τους, έχουν άσχημη παράδοση, με το 2-2-7 στα τελευταία να μας δείχνει τον «δρόμο» και για το σημείο μας, όσον αφορά το στοιχηματικό κομμάτι. Σε τιμές άνω του 1,90 το «διπλό» με under 4,5 και θα πάμε σε αυτό.

20:00 Μαγιόρκα – Αθλέτικ Μπιλμπάο

Πάμε στην Ισπανία τώρα και σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Όχι τόσο βαθμολογικά, αφού δύσκολα θα μπορέσουν οι δύο ομάδες να κάνουν κάτι παραπάνω από ότι έχουν κάνει ως τώρα. Η Μαγιόρκα που είχε ως πρώτο στόχο της, την γρήγορη παραμονή στην κατηγορία την πέτυχε, ενώ η Μπιλμπάο που ήθελε ένα καλό (Γιουρόπα Λιγκ) Ευρωπαϊκό «εισιτήριο», δεν θα το πάρει όπως δείχνουν τα πράγματα.

Μπορεί όμως να βγει στο Κόνφερενς που ήταν και ο «μίνι» στόχος για την ομάδα του Βαλβέρδε. Η εντός έδρας ήττα (0-1) από την Σεβίλλη, ήταν «καταδικαστική» για την Μπιλμπάο, αφού τους επτά βαθμούς που την «χωρίζουν» από την Πέμπτη Βιγιαρεάλ δύσκολα θα τους καλύψει.

Στο 13-7-11 με 42-31 το ρεκόρ της, στο 11-7-13 με 30-34 της Μαγιόρκα, που είναι…αδιάφορη πλέον, μιας και η παραμονή δεν χάνεται με οκτώ ομάδες από «κάτω» της. Ήττα 1-3 στο τελευταίο για την ομάδα του Αγκίρε από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ψάξει την νίκη σήμερα και ειδικά μέσα στην έδρα της, όπου ήταν και το μεγάλο της «όπλο», ώστε να πέτυχει τους στόχους της. Οι «Βάσκοι» τώρα και εκτός έδρας, δεν είναι «αμελητέα» ποσότητα, καθώς μετράνε ρεκόρ 6-4-5 με 22-19 και μάλιστα τρείς σερί στα τελευταία τους.

Ενδιαφέρον παιχνίδι λοιπόν, ανάμεσα σε δυο πραγματικά καλές ομάδες και δύσκολα μπορεί να πάει κάποιος σε σημείο νιώθοντας ασφαλής. Στα δικά μου μάτια πάντως και ειδικά στα τελευταια παιχνίδια, η Μπιλμπάο είναι πιο επικίνδυνη ομάδα και μάλιστα είναι αυτή που θέλει απόψε το «τρίποντο» πιο πολύ.

Περιμένω λοιπόν, να είναι αυτή που θα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και θα πάω σε ποντάρισμα σε αυτήν, με κάλυψη όμως. Σε αποδόσεις άνω του 2,05 το 2Χ με over 1,5 και αξίζει την προσοχή μας αυτό το σημείο.

22:00  Λέστερ – Έβερτον

Με Αγγλία θα κλείσουμε τις επιλογές μας, με ένα παιχνίδι «ζωής-θανάτου» και έτσι όπως τα έχει φέρει η βαθμολογία, «εξάποντο». 8-5-20 με 44-57 και τρίτη από τέλος στην βαθμολογία η Λέστερ, ένα πόντο πιο κάτω της η Έβερτον με 6-10-17 και 25-50, προτελευταία.

Τραγική χρονιά αμφότερες και έτσι όπως το πάνε δύσκολά θα αποφύγουν το «μοιραίο». Οι φιλοξενούμενοι την αγωνιστική που πέρασε υπέστησαν συντριβή στην έδρα τους, από την Νιούκαστλ με 1-4 και έδειξαν για πολλοστή φορά φέτος, τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που έχουν σε όλους του τομείς.

1-1 στην Λιντς, η Λέστερ την αγωνιστική που πέρασε και κατά κάποιο τρόπο πήρε βαθιά «ανάσα», αλλά ο δρόμος είναι δύσκολος πολύ.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι από εκείνα, όπου σίγουρα δεν θα δούμε ποδόσφαιρο. Ούτε τακτική βεβαία, αφού και οι δυο ομάδες είναι «άναρχες» από την αρχή της χρονιάς και αυτός είναι και ο λόγος που «χαροπαλεύουν».

Δεν περιμένω φυσικά να ψάξουν και από την αρχή την νίκη, αφού και ο «πόντος», στο τέλος της ημέρας θα είναι σημαντικός. Δεν έχω σκοπό να «ψαχτώ» άλλο και θα πάω στο σημείο που φαίνεται. Χ με under 3,5 λοιπόν, όπου υπάρχει στο 4,20 και πάνω.

Συνοπτικά προτείνω

Ουίπεστ – Φερεντσβάρος : 2 / under 4,5 (1,90 – 2,00)

Μαγιόρκα – Αθλέτικ Μπιλμπάο : X2 / over 1,5 (2,05 – 2,15)

Λέστερ – Έβερτον :  X / under 3,5 (4,25 – 4,40)

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα