Connect with us

Champions League

Έμεινε στην προσπάθεια

Ο “άσφαιρος” Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 0-1 στο ΟΑΚΑ από την Μπράγκα και συνεχίζει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στο Europa League.

Οι “πράσινοι” μπήκαν φουριόζοι και αγχωμένοι καθώς ήθελαν να σκοράρουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα ώστε να εξαλείψουν το προβάδισμα των Πορτογάλων από το πρώτο ματς. Οι γηπεδούχοι έχασαν την καλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Ματέους έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ την κεφαλιά του Βαγιαννίδη από πολύ κοντινή απόσταση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορεί να την μετουσιώσει σε ευκαιρίες, έχοντας και αρκετά κενά διαστήματα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπρούμα στο 84ο λεπτό μετά από η γρήγορη αντεπίθεση των Πορτογάλων. Κάπου εκεί αφυπνίστηκαν οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς και έχασαν τρεις συνεχόμενες ευκαιρίες με Τζούρισιτς, Σπόραρ και Σένκεφελντ, χωρίς όμως να πετύχουν το γκολ που θα τους ξαναέβαζε στο “κόλπο” της πρόκρισης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς / 4-3-3): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Γέντβαϊ (43’ Σένκεφελντ), Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Βιλένα, Πέρεθ (78’ Τσέριν), Μπερνάρ (77’ Τζούρισιτς), Παλάσιος (62’ Αϊτόρ), Ιωαννίδης (62’ Σπόραρ), Μαντσίνι.

ΜΠΡΑΓΚΑ (Αρτούρ Ζόρζε / 4-3-3): Ματέους, Γκόμεζ, Νιακατέ (49’ Σαατζί), Φόντε, Μαρίν, Α. Ορτα (65’ Ζαλαζάρ), Καρβάλιο, Ρ. Ορτα, Ντζαλό (65’ Πίτσι), Αμπέλ Ρουίθ, Μπρούμα.

Advertisement

Must See

More in Champions League