Connect with us

Στοίχημα

Αλλάζει το κλίμα με Σαμπάολι στην Σεβίλλη!

Στο «φουλ» είναι η αγωνιστική δράση όλη την εβδομάδα και θα πάει έτσι, μέχρι και την διακοπή για το Μουντιάλ. Κρίσιμη «στροφή» η σημερινή και η αυριανή για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς στο διήμερο αυτό θα βγούνε σχεδόν όλα τα «εισιτήρια» για τους «16».

19:45 Σεβίλλη – Κοπεγχάγη

«Τελικός»  με όλη την σημασία της λέξης είναι το αποψινό ματς με την Κοπεγχάγη, για την Σεβίλλη. Η ομάδα του Σαμπάολι και στο «ντεμπούτο» στον πάγκο της, πήρε ισοπαλία (1-1) στην Γερμανία κόντρα στην Ντόρτμουντ, που της έδωσε κάποιες ελπίδες (λιγοστές είναι η αλήθεια) για πρόκριση ακόμα και στον επόμενο γύρο. Βέβαια, θα πρέπει να κάνει το δύο στα δύο και να χάσει η Ντόρτμουντ τα δικά της παιχνίδια. Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Επίσης και για να συνεχίσει να παίζει στην Ευρώπη  (Γιουρόπα Λιγκ) μετά το Μουντιάλ, η Σεβίλλη θέλει με κάθε τρόπο την νίκη απόψε κόντρα στην Κοπεγχάγη.

Μια Κοπεγχάγη που δεν έχει ακόμα νίκη στην διοργάνωση (ούτε και οι γηπεδούχοι), ενώ δεν έχει πετύχει ούτε γκολ. Τραγικό ρεκόρ, αλλά σε όμιλο που τον «συμπληρώνουν» Σίτυ και Ντόρτμουντ, υπάρχουν «ελαφρυντικά». Χωρίς νίκη σε επτά ματς στην έδρα της (σε όλες τις διοργανώσεις) η Σεβίλλη και θέλει να σταματήσει την «κατηφόρα». Με Σαμπάολι έχει αλλάξει κάπως το κλίμα, προς το καλύτερο και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα, να πάρει το «τρίποντο» απόψε, κόντρα σε μία Κοπεγχάγη που ταξίδεψε στην Ισπανία, με πολλές και σημαντικές απουσίες. Εφικτός ο «άσσος» λοιπόν και θα πάμε σε αυτόν με under 3,5.

19:45  Σάλτσμπουργκ – Τσέλσι

Πάμε στον πέμπτο όμιλο τώρα, όπου εκεί και αν γίνεται «χαμός». Μόνο το «τρίποντο» θέλουν απόψε Σάλτσμπουργκ και Τσέλσι, που θα τους δώσει μεγάλο «αβαντάζ», τόσο για την πρόκριση στον επόμενο γύρο όσο και την πρώτη θέση.

Βέβαια, μιλάμε για όμιλο που όλα θα κριθούν στο τέλος του, καθώς Μίλαν και Ντινάμο Ζάγκρεμπ έχουν από τέσσερις βαθμούς, παίζουν μεταξύ τους απόψε και την τελευταία αγωνιστική τα «ρέστα» τους για την Ευρωπαϊκή τους ύπαρξη. Με νίκη του φαβορί (Τσέλσι) όμως απόψε, τα πράγματα γίνονται ξεκάθαρα. Περνάει η Τσέλσι στον επόμενο γύρο και θα «σφαχτούν» οι άλλες τρεις για το ένα «εισιτήριό» στους «16» και το άλλο που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Κακά τα ψέματα, οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτερη ομάδα και μετά την αλλαγή προπονητή, δείχνουν πως βρίσκουν σταθερότητα. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα για τους «μπλε» στο πρωτάθλημα μέχρι την διακοπή και αυτό είναι που τους «καίει» περισσότερο. Έτσι, θα ψάξουν την νίκη απόψε, ώστε να μην «μπλέξουν» τελευταία αγωνιστική. Πολλές και σημαντικές απουσίες έχουν οι γηπεδούχοι και το «διπλό» με over 1,5 είναι η επιλογή μας για ποντάρισμα.

22:00 Σέλτικ – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Κλείνουμε τις επιλογές μας, με το εντός έδρας παιχνίδι της Σέλτικ κόντρα στην Σαχτάρ. Οι γηπεδούχοι που έχουν ένα σερί από επτά εντός έδρας ήττες στην διοργάνωση και έχουν ήδη αποκλειστεί, διατηρούν ελπίδες (μαθηματικές) μόνο για την τρίτη θέση στον όμιλο. Για να την πάρουν βέβαια, θα πρέπει να κερδίσουν απόψε την Σαχτάρ, να κερδίσουν στο «Μπερναμπέου» τελευταία αγωνιστική και να μην κερδίσει η Σαχτάρ την Λειψία. Θέλουν δηλάδη, το ένα θαύμα μετά το άλλο. Οι φιλοξενούμενοι πάντως, είναι καλύτεροι σαν ομάδα και ας δίνουν φαβορί την Σέλτικ οι πάντες. Τα δύο παιχνίδια με την Ρεάλ, άλλα μας έδειξαν για τους Ουκρανούς. Δεν θα πάμε καν σε σημείο λοιπόν, με το over 2,5 να είναι η επιλογή μας εδώ, αφού το παιχνίδι θα είνα ανοικτό….

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα