Connect with us

Στοίχημα

Με «σπασμένα» τα φρένα «τρέχει» η Ζενίτ!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχετε φίλοι. Δευτέρα σήμερα και το κουπόνι είναι πολύ μικρό, αλλά μέσα από αυτά τα κουπόνια, βγαίνει πάντα κέρδος. Με αγώνες από Ρωσία, Τουρκία και Πορτογαλία, θα πορευτούμε, αφού υπάρχουν σημεία με πολύ δυνατές αποδόσεις. Πάμε να τα δούμε λοιπόν.

20:00 Ζενίτ – Σότσι

Με «σπασμένα» τα φρένα «τρέχει» η Ζενίτ στην Ρωσία. Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, οι ομάδες  της χώρας δεν συμμετέχουν σε καμία Ευρωπαϊκή διοργάνωση (ούτε φυσικά και η Εθνική τους ομάδα), για τον γνωστό λόγο και αυτό έχει παίξει τον ρόλο του . Χωρίς μεσοβδόμαδα παιχνίδια και με ένα ματς κάθε βδομάδα η Ζενίτ είναι απλά, ανίκητη και με ρεκόρ 10-0-0 και τέρματα 36-5, «προβάρει» τον τίτλο ήδη. Ρεκόρ έχει και στην έδρα της με 6-0-0 ως τώρα και απόψε κόντρα στην Σότσι είναι το μεγάλο φαβορί.  Οι αποδόσεις βέβαια, είναι τραγικές και επειδή εμάς δεν μας αρέσουν, θα πάρουμε τον «άσσο» με over 2,5, που πληρώνει αρκετά καλά.

20:00 Χατάγιασπορ – Μπεσίκτας

Από πολύ νωρίς άρχισαν τα «όργανα» φέτος στην Μπεσίκτας. Ο σύλλογος της «πόλης» μετράει στα πέντε τελευταία του παιχνίδια μόλις μία νίκη και οι  «θερμόαιμοι» οπαδοί του, πουν έχουν καλή φήμη για την υπομονή τους, έχουν βάλει ήδη στα «σχοινιά» διοίκηση και προπονητή. Το 2-2 με την Τράμπζονσπορ την αγωνιστική που πέρασε, άφησε την Μπεσίκτας στο μείον τέσσερα από την κορυφή και η νίκη στην έδρα της Χατάγιασπορ απόψε είναι «μονόδρομος».

Προβλήματα έχουν και οι γηπεδούχοι πάντως. Με ρεκόρ 2-16 και τέρματα 5-15, είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς και η παραμονή στην κατηγορία, αν έρθει, θα έρθει με τον δύσκολο τρόπο. Έτσι, όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς και με τα διαφορετικά προβλήματα που έχει η κάθε ομάδα απόψε, το ματς είναι «τελικός». Την μεγαλύτερη ανάγκη βέβαια, για νίκη την έχουν οι φιλοξενούμενοι, που θέλουν να μπούνε σε «τροχιά» τίτλου. Πάμε στο 2Χ με over 2,5  για να έχουμε μία ασφάλεια στο ποντάρισμα.

22:15 Ρίο Άβε – Πορτιμονένσε

Κλείνουμε τις επιλογές μας για σήμερα, με αγώνα από την Πορτογαλία. Ρίο Άβε και Πορτιμονένσε έρχονται αντιμέτωπες απόψε, έχοντας την χειρότερη ψυχολογική κατάσταση. «θύματα» έπεσαν αμφότερες στο κύπελλο μεσοβδόμαδα, αφού αποκλείστηκαν από ομάδες Γ΄ κατηγορίας και όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, μιλάμε για no-bet παιχνίδι. Πάντως για να μην τις αδικούμε, στο πρωτάθλημα έχουν καλή παρουσία και έχουν «βγάλει» δύσκολο πρόγραμμα.Για την νίκη θα παίξουν αμφότερες απόψε και πολύ δύσκολα θα δούμε ματς σκοπιμότητας. Έτσι, ένα ποντάρισμα στο «άσσο-δύο» με over 1,5  είναι εφικτό, πληρώνει καλά και θα πάμε σε αυτό.

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα