Connect with us

Στοίχημα

«Ανεβασμένη» με Ντάις η Έβερτον. «Μπάχαλο» τα πάντα στην Τότεναμ, αλλά…..

Καλημέρα φίλοι και καλή εβδομάδα να έχουμε. Με το πόδι «κολλημένο» στο γκάζι ήμαστε και σήμερα, αφού το κουπόνι, αν και Δευτέρα έχει πολλά παιχνίδια. Με μια «τριάδα» από Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία θα ψάξουμε κέρδος σήμερα και σε παιχνίδια, όπου υπάρχουν σημεία με αρκετά καλές αποδόσεις.

21:45 Σασσουόλο – Τορίνο

Ακόμα ένα σημαντικό «τρίποντο» που της δίνει το δικαίωμα, να κάνει όνειρα για την έβδομη θέση πήρε η Σασσουόλο πριν λίγες μέρες. Το τελικό 1-0 εντός έδρας κόντρα στην Σπέτσια, ήταν η τέταρτη σερί νίκη για την ομάδα του Ντιονίζι και με το ρεκόρ της πλέον, είναι στο 10-6-11 με 35-40 τέρματα. Επίσης Βρίσκεται δωδέκατη στην βαθμολογία και με νίκη απόψε κόντρα στην Τορίνο, πάει ένατη και στο μείον πέντε από την έβδομη Γιουβέντους.

Νίκη θέλει και η Τορίνο όμως, αφού μετά την ήττα (0-4) από την Νάπολι εντός έδρας έμεινε ενδέκατη με ρεκόρ 10-7-10, τέρματα 29-33 και φιλοδοξεί απόψε να «πιάσει» τις Φιορεντίνα και Μπολόνια στην όγδοη θέση και να βρεθεί στο μείον «τέσσερα» από την Γιουβέντους.

Αμφίρροπη αναμέτρηση πάντως, μιας και οι γηπεδούχοι ήταν στο «πικ» τους πριν την διακοπή, ενώ η Τορίνο είναι κάπως στα «κάτω» της. Όχι τόσο αγωνιστικά, αφού μπορεί να δείχνει «βαριά» η ήττα από την Νάπολι, αλλά ήταν πολύ καλή και είχε πολλές ευκαιρίες. Παραδοσιακά πάντως με την Σασσουόλο εκτός έδρας έχει καλά στατιστικά. Δεν χάνει.

3-6-1 στα τελευταία δέκα, με την ισοπαλία να «κυριαρχεί». Αυτό είναι και το πρώτο σημείο για σήμερα, αλλά επειδή η Τορίνο με ομάδες του «χεριού» της, τα καταφέρνει φέτος θα πάω στο Χ2 με over 1,5. Από 2,20 μέχρι 2,40 το βρίσκουμε.

22:00 Βαλένθια – Ράγιο Βαγιεκάνο

«Must win» είναι αποψινό εντός έδρας παιχνίδι της Βαλένθια με την Βαγιεκάνο. Οι «νυχτερίδες» και με την ήττα από την Ατλέτικο, πριν την διακοπή βρέθηκαν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και πλέον, για να παραμείνουν στην κατηγορία, θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους πρώτα από όλα.

Το τελικό 0-3 ήρθε πολύ εύκολα κι δεν σηκώνει κουβέντα, αφού οι παίκτες του Μπαράχα δεν μπήκαν καθόλου στο παιχνίδι και έχασαν με «κάτω» τα χέρια. Στο 7-5-14 με 28-31 πλέον το ρεκόρ της Βαλένθια. Στον αντίποδα τώρα, η Βαγιεκάνο, όχι μόνο έχει «ξεμπερδέψει» με την παραμονή από νωρίς, αλλά «κυνηγάει» και Ευρωπαϊκό «εισιτήριο»!

Οι φιλοξενούμενοι, στον εντός έδρας αγώνα με την Χιρόνα πριν την διακοπή, ήρθαν ισόπαλοι 2-2 και αυτό ήταν το έκτο σερί χωρίς νίκη (0-2-4), αλλά είναι «ζωντανοί» για την έβδομη θέση. 9-9-8 με 31-30 το ρεκόρ τους και με «τρίποντο» απόψε, ξεπερνάνε την Μπιλμπάο, πάνε έβδομοι στο μείον «πέντε» από την έκτη Βιγιαρεάλ και κοιτάνε….πιο μακριά.

Ακόμα ένα παιχνίδι αμφίρροπο στο σημερινό πρόγραμμα, αλλά η τεράστια ανάγκη των γηπεδούχων για νίκη όσο και η θέλησή τους, είναι στα υπέρ μας για το σημείο που έχουμε επιλέξει. Είναι πολύ «βαριά» η «φανέλα» της Βαλένθια, για να παίζει την παραμονή της στην κατηγορία και θα πάμε στον «άσσο» χωρίς δεύτερες σκέψεις. Σε τιμές άνω του 2,20 και αξίζει ακόμα και για μονό αποδεκτό.

22:00  Έβερτον – Τότεναμ

Πάμε και στο ματς της βραδιάς τώρα. Τα «πάνω» της έχει πάρει η Έβερτον από την ημέρα που ανέλαβε τις τύχες της ο Ντάις. Εννέα βαθμοί σε επτά παιχνίδια για τα «ζαχαρωτά» που με τον Λάμπαρντ σε δώδεκα, είχαν μόλις πέντε. Στο 2-2 με την Τσέλσι πριν την διακοπή πάντως, αν κάποια ομάδα αδικεί το τελικό αποτέλεσμα, είναι ξεκάθαρα την Έβερτον που ήταν καλύτερη.

Στο 6-8-14 πλέον το ρεκόρ με 22-140 τέρματα και με «τρίποντο» απόψε κόντρα στην Τότεναμ των χιλίων προβλημάτων, το συγκρότημα του Ντάις θα βρεθεί για πρώτη φορά φέτος στην δέκατη τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας μάλιστα από «κάτω της, ούτε λίγο ούτε πολύ, επτά ομάδες στην μάχη της παραμονής.

Για τα «σπιρούνια» τώρα, ότι και να γράψουμε για φέτος θα είναι λίγο. Οι Δεκαπέντε ημέρες της διακοπής λόγο Εθνικών ομάδων, βρήκαν τον σύλλογο σε ένα μεγάλο «μπάχαλο». Απόλυση Κόντε με «καρφιά» προς τους παίκτες και πολλές «μουρμούρες» από τους οπαδούς, αφού για ακόμα μία χρονιά δεν θα δούνε ούτε «κούπα» του καφέ από την αγαπημένη τους ομάδα.

Το 3-3 με την Σαουθάμπτον και με τον τρόπο που ήρθε, «εξόργισε» τους πάντες και απόψε κόντρα στην Έβερτον οι πάντες στον σύλλογο δεν θέλουν να σκέφτονται το «μετά», αν δεν πάρουν την νίκη.

15-4-9 με 52-40, πέμπτη στην βαθμολογία η Τότεναμ και μοναδικός εφικτός στόχος είναι «τετράδα». Με νίκη πάντως απόψε, «σκαρφαλώνει» στην τρίτη θέση, ξεπερνώντας κατά δύο πόντους τις Νιούκαστλ και Γιουνάιτεντ.

Ματς κομβικό λοιπόν και για τις δύο ομάδες και την δεδομένη χρονική στιγμή το «μομέντουμ» είναι με τους γηπεδούχους που δείχνουν με τον Ντάις στον πάγκο τους, να «πατάνε» καλύτερα από την Τότεναμ που δεν μπορεί να βρει ηρεμία. Πολλά τα «σκαμπανεβάσματα» της και χωρίς τον Κόντε πλέον στον πάγκο, είναι άγνωστο πως θα παρουσιαστεί απόψε στον αγωνιστικό χώρο.

«Μπάζει» από παντού στην άμυνα η ομάδα του Λονδίνου και η Έβερτον μπορεί να βρει δίχτυα. Ειδικά στην έδρα της, όπου παραδοσιακά τα γκολ πέφτουν «βροχή» στα μεταξύ τους. Από το «μπλέξουμε» σε σημεία πάμε στο αμφίσκορο με το over 2,5 μαζί ( 2,40 μέχρι και 2,55 το βρίσκουμε), καθώς η Τότεναμ μπροστά με Κέιν και Σον είναι επικίνδυνη….

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα